Euro 2024, Εμπαπέ: "Το Euro είναι το μόνο που μου λείπει με την εθνική, αφού έχω πετύχει τα πάντα"

Euro 2024, Εμπαπέ: "Το Euro είναι το μόνο που μου λείπει με την εθνική, αφού έχω πετύχει τα πάντα"

Ο Κίλιαν Εμπαπέ μιλώντας στο CNN αναφέρθηκε στη σημασία που έχει γι' αυτόν να κατακτήσει το Euro 2024 με τη Γαλλία, αλλά και τον μεγάλο αντίπαλο των μπλε

Ο Κίλιαν Εμπαπέ θα είναι ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας και αυτός που θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ για την κατάκτηση του Euro 2024 στη Γερμανία.

Ο Γάλλος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας στο CNN δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν να φτάσει με τη Γαλλία στην κορυφή της Ευρώπης. "Θέλω να κερδίσω στο Euro για να είμαι ειλικρινής. Κέρδισα το Μουντιάλ, κέρδισα το Nations League. Αυτό είναι το μόνο που μου λείπει με την εθνική, αφού έχω πετύχει τα πάντα.

Είναι η πρώτη μου διοργάνωση ως αρχηγός και είναι σημαντικό για μένα, είναι πάντα σημαντικό για τη χώρα και θέλουμε να είναι όλοι περήφανοι για εμάς. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για τη χώρα μου", δήλωσε για το πόσο θέλει το Κύπελλο.

 

Όσο για το αν θεωρεί ότι είναι το φαβορί η Γαλλία, ανέφερε: "Έχουμε τρία σύνολα, τρεις ομάδες. Μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε παίκτη και ακόμα να είμαστε δυνατοί. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Γαλλίας είναι η Γαλλία. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί μερικές φορές μπορούμε να παρασυρθούμε. Μπορούμε να γίνουμε υπερβολικά αλαζόνες και να μη σεβαστούμε τον αντίπαλο".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κουκουλοφόροι απήγαγαν κτηνίατρο, τον πήγαν στην ερημιά και τον πίεσαν να τους αποκαλύψει πού κρύβει 180.000 ευρώ

Κουκουλοφόροι απήγαγαν κτηνίατρο, τον πήγαν στην ερημιά και τον πίεσαν να τους αποκαλύψει πού κρύβει 180.000 ευρώ

Στην καταγγελία πως απήχθη από τέσσερα άτομα προκειμένου να τους αποκαλύψει που κρύβει περίπου 180.000 ευρώ στο πατρικό του σπίτι στα Σεπόλια προχώρησε ένας κτηνίατρος, κάτοικος της Κυπαρισσίας.