Αυτούς τους τεχνικούς ξεχώρισε ο Εφραίμ

Αυτούς τους τεχνικούς ξεχώρισε ο Εφραίμ

Ο Γιώργος Εφραίμ φιλοξενήθηκε στο «Kick Off» και μίλησε για τους αγαπημένους του τεχνικούς , αυτοί είναι οι Λεμονής (Ομόνοια), Δώνης, Κρίστιανσεν και Τιμούρ στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Οι αγαπημένοι του προπονητές: «Στην Ομόνοια ο Τάκης Λεμονής που πήραμε το πρωτάθλημα και ο Λάρκου που πήραμε 2 κύπελλα. Στο ΑΠΟΕΛ με Δώνη, Κρίστιανσεν και με τον Τιμούρ είχα εξαιρετική χημεία. Πρέπει να παίρνουμε στοιχεία από τους προπονητές μας εάν θέλουμε να κάνουμε αυτό το επάγγελμα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα... μυστικά του Λουτσέσκου: Μιρτσέα και συνεργάτες αποκάλυψαν τι κρύβεται πίσω από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ

Τα... μυστικά του Λουτσέσκου: Μιρτσέα και συνεργάτες αποκάλυψαν τι κρύβεται πίσω από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ

Μία σπάνια μαρτυρία για τη μεθοδολογία, τη φιλοσοφία και την ψυχολογία του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέθεσαν οι συνεργάτες αλλά και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ.