Αυτούς τους τεχνικούς ξεχώρισε ο Εφραίμ

Αυτούς τους τεχνικούς ξεχώρισε ο Εφραίμ

Ο Γιώργος Εφραίμ φιλοξενήθηκε στο «Kick Off» και μίλησε για τους αγαπημένους του τεχνικούς , αυτοί είναι οι Λεμονής (Ομόνοια), Δώνης, Κρίστιανσεν και Τιμούρ στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Οι αγαπημένοι του προπονητές: «Στην Ομόνοια ο Τάκης Λεμονής που πήραμε το πρωτάθλημα και ο Λάρκου που πήραμε 2 κύπελλα. Στο ΑΠΟΕΛ με Δώνη, Κρίστιανσεν και με τον Τιμούρ είχα εξαιρετική χημεία. Πρέπει να παίρνουμε στοιχεία από τους προπονητές μας εάν θέλουμε να κάνουμε αυτό το επάγγελμα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το γκολ-«φάντασμα» του 1966, το ύποπτο 6-0 στο Αργεντινή-Περού και άλλες άγνωστες ιστορίες από Μουντιάλ

Το γκολ-«φάντασμα» του 1966, το ύποπτο 6-0 στο Αργεντινή-Περού και άλλες άγνωστες ιστορίες από Μουντιάλ

Τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του Μουντιάλ - Το τρόπαιο που σώθηκε από τους ναζί κάτω από κρεβάτι και ο σκύλος Πικλς που βρήκε το κλεμμένο Κύπελλο - Πρεμιέρα απόψε με Μεξικό-Νότια Αφρική στις 22:00.