Έδωσε τα χέρια με Φιλιώτη και ανακοίνωσε το deal

Έδωσε τα χέρια με Φιλιώτη και ανακοίνωσε το deal

Την καταρχήν συμφωνία της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη για 2+1 χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Το deal θα ενεργοποιηθεί, εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη για 2+1 χρόνια. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης (31/05/1995) αγωνίζεται στη θέση του ακραίου αμυντικού και τα τελευταία 4 χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα καταγράφοντας συνολικά 96 συμμετοχές. Επίσης, αγωνίστηκε στις ομάδες Pafos FC (39 συμμετοχές) και Ομόνοια Λευκωσίας (23 συμμετοχές).

Καλωσορίζουμε τον Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΗΧΗΡΗ ατάκα Βάσσου Ηλιάδη για παίκτη της Ομόνοιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΗΧΗΡΗ ατάκα Βάσσου Ηλιάδη για παίκτη της Ομόνοιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο νέο επεισόδιο της Overlap, που προβάλλεται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports, ο Βάσσος Ηλιάδης σχολιάζει την εξέλιξη και το ταλέντο του Άγγελου Ανδρέου της Ομόνοιας, ενός ποδοσφαιριστή που παρακολουθεί εδώ και χρόνια.