Έδωσε τα χέρια με Φιλιώτη και ανακοίνωσε το deal

Έδωσε τα χέρια με Φιλιώτη και ανακοίνωσε το deal

Την καταρχήν συμφωνία της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη για 2+1 χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Το deal θα ενεργοποιηθεί, εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη για 2+1 χρόνια. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης (31/05/1995) αγωνίζεται στη θέση του ακραίου αμυντικού και τα τελευταία 4 χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα καταγράφοντας συνολικά 96 συμμετοχές. Επίσης, αγωνίστηκε στις ομάδες Pafos FC (39 συμμετοχές) και Ομόνοια Λευκωσίας (23 συμμετοχές).

Καλωσορίζουμε τον Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

EUROLEAGUE: Σταθερή η διαφορά από την κορυφή για Ολυμπιακό, ανέβηκε μια θέση ο Παναθηναϊκός (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

EUROLEAGUE: Σταθερή η διαφορά από την κορυφή για Ολυμπιακό, ανέβηκε μια θέση ο Παναθηναϊκός (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά και την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής.