Ο Κιλιάν Εμπαπέ υποστήριξε πως το Euro είναι δυσκολότερο τουρνουά σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λιονέλ Μέσι απάντησε στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο "ESPN".

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε συνέντευξη, με τον Γάλλο διεθνή φορ να μιλάει για την επιθυμία των μπλε να κατακτήσουν τον τίτλο και να υποστηρίζει πως το Euro είναι πιο δύσκολο τουρνουά σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Άποψη που δεν βρήκε σύμφωνο τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί και αντίπαλό του στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, Λιονέλ Μέσι, με τον "Pulga" να εκφράζει κατηγορηματικά την αντίθεσή του μέσω συνέντευξής του στο "ESPN":

"Το Euro είναι μία σημαντική διοργάνωση που περιλαμβάνει τους καλύτερους στην Ευρώπη αλλά αφήνει εκτός την Αργεντινή, που είναι τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Βραζιλία, που είναι πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια και την Ουρουγουάη, δις παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές που θα πουν ότι είναι η δυσκολότερη διοργάνωση, Όλοι θέλουν να είναι πρωταθλητές κόσμου", τόνισε ο Μέσι, ο οποίος αποκάλυψε πως από τον κόσμο του αθλητισμού θα ήθελε να συναντήσει για να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του, τον θρύλο του NBA, Μάικλ Τζόρνταν.

"Κατέκτησα κάθε τρόπαιο με την Μπαρτσελόνα, κέρδισα κάθε ατομική διάκριση και τελικά πήρα το Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέτυχα ό,τι μπορεί να πετύχει κάποιος στο ποδόσφαιρο", υπογράμμισε ο 36χρονος σούπερ σταρ, κάνοντας επίσης την εκτίμηση ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: O 16χρονος Γιαμάλ και ο γερμανικός νόμος για την εργασία των ανηλίκων-ThemaSports
24/06 @ 15:38

Euro 2024: O 16χρονος Γιαμάλ και ο γερμανικός νόμος για την εργασία των ανηλίκων

Ο Ισπανός εξτρέμ τραβάει όλα τα βλέμματα στο Euro 2024, παρότι βρίσκεται μόλις στο 16ο έτος της ηλικίας του, είναι ήδη ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Λουίς Ντε λα Φουέντε.

Υπέρ του Σάουθγκεϊτ ο Κέιν: «Ο κατάλληλος για την εθνική Αγγλίας»-ThemaSports
24/06 @ 14:45

Υπέρ του Σάουθγκεϊτ ο Κέιν: «Ο κατάλληλος για την εθνική Αγγλίας»

Απόλυτη στήριξη του Χάρι Κέιν στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ζόμερ: «Θα ήταν ωραία να παίξουμε με την Ιταλία στους 16»-ThemaSports
24/06 @ 11:55

Ζόμερ: «Θα ήταν ωραία να παίξουμε με την Ιταλία στους 16»

Για το ενδεχόμενο η Ελβετία να αντιμετωπίσει την Ιταλία στους «16» του EURO μίλησε ο Γιαν Ζόμερ.

«Εκστρατεία» σχεδόν 100.000 Αλβανών στο Ντίσελντορφ!-ThemaSports
24/06 @ 11:02

«Εκστρατεία» σχεδόν 100.000 Αλβανών στο Ντίσελντορφ!

Οι Αλβανοί κάνουν... απόβαση στο Ντίσελντορφ εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ισπανία.

Αλβανία-Ισπανία: Συνάντηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ντίσελντορφ-ThemaSports
24/06 @ 10:34

Αλβανία-Ισπανία: Συνάντηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ντίσελντορφ

Πέφτει η αυλαία του 2ου ομίλου στο Euro 2024, με Αλβανία και Ισπανία να τίθενται αντιμέτωπες στο Ντίσελντορφ (22:00) για την 3η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης!

Η τρελή ευστοχία του λυτρωτή Φίλκρουγκ που έγραψε ιστορία-ThemaSports
24/06 @ 09:15

Η τρελή ευστοχία του λυτρωτή Φίλκρουγκ που έγραψε ιστορία

Η Γερμανία τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο Euro 2024, με τον Νίκλας Φίλκρουγκ να είναι ο απόλυτος λυτρωτής της Μάνσαφτ, ισοφαρίζοντας την Ελβετία στις καθυστερήσεις. Αυτές είναι οι τρελές επιδόσεις του στη διοργάνωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ