«Ασημένια» η Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη!

«Ασημένια» η Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη!

Η εκπληκτική Κατερίνα Στεφανίδη, με άλμα στα 4.73μ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης!

Η Κατερίνα Στεφανίδη, «πέταξε» όσο πιο ψηλά μπορούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη και με άλμα στα 4.73μ. πήρε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ. 

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πέρασε εύκολα τα 4.43μ. και τα 4.58μ., ενώ με το άλμα στα 4.68μ. «έσπασε» το φετινό της ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας τη φόρμα στην οποία βρίσκεται.  

Ασταμάτητη η Στεφανίδη, πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και τα 4.73μ., αλλά είδε την Εβλετίδα Μόζερ να περνάει πρώτη με άλμα στα 4.78μ. σημειώνοντας μάλιστα εθνικό ρεκόρ!

 


Η Στεφανίδη δεν μπόρεσε να πιάσει την επίδοση αυτή, έμεινε στα 4.73μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Αυτό ήταν το τρίτο της ασημένιο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και συνολικά το πέμπτο της, καθώς έχει και δύο χρυσά.


www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το BINTEO της δολοφονικής επίθεσης στον 20χρονο οπαδό

Το BINTEO της δολοφονικής επίθεσης στον 20χρονο οπαδό

Το φως της δημοσιότητας είδε VIDEO από τη στιγμή της επίθεσης στον 20χρονο στη Θεσσαλονίκη.