Παναθηναϊκός AKTOR για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου: "Ο Πατριάρχης θα είναι για πάντα ανάμεσά μας"

Παναθηναϊκός AKTOR για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου: "Ο Πατριάρχης θα είναι για πάντα ανάμεσά μας"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR με μία όμορφη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter τίμησε την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, που πέθανε σαν σήμερα, στις 10 Ιουνιου 2018.

Ήταν 10 Ιουνίου 2018 όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού και τον ελληνικό αθλητισμό.

Έξι χρόνια αργότερα, ο θάνατος του εμβληματικού παράγοντα των "πράσινων" εξακολουθεί να πληγώνει τους φίλους της ομάδας, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR να τιμάει την μνήμη του με ένα όμορφο post στο twitter. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου, γράφοντας:

"Παύλος Γιαννακόπουλος 1929-2018

Ο Πατριάρχης του Παναθηναϊκού μας θα είναι για πάντα ανάμεσά μας

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο αναπόφευκτος Κέιν έστειλε την Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου

Ο αναπόφευκτος Κέιν έστειλε την Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου

Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει για ένα ακόμη παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.