Ρεπορτάζ που στέλνει τον Σατσιά στην Λαμία για προπονητή
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε το ρεπορτάζ από την Ελλάδα:
Η Λαμία ολοκλήρωσε τη σεζόν που μας πέρασε την πιο επιτυχημένη πορεία της ιστορίας της, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την παρθενική της είσοδο στα playoffs της Stoiximan Super League.
Αναμφίβολα, η αγωνιστική περίοδος που πέρασε αποτελεί ορόσημο στην μικρή ιστορία των Φθιωτών στην πρώτη κατηγορία και δεδομένα το ταβάνι των απαιτήσεων έχει ανέβει. Παρόλα αυτά, αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν θα είναι το ίδιο εύκολο κάθε σεζόν για τη Λαμία να πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο.
Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και η διοίκηση φαίνεται πως καταλήγει στον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου. Ο λόγος για τον Μαρίνο Σατσιά, το όνομα του οποίου γράφτηκε προσφάτως στην Κύπρο και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία θεωρείται δεδομένη με τον 46χρονο τεχνικό.
Ο Σατσιάς έχει περάσει ως βοηθός και υπηρεσιακός τεχνικός από τον ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο των Ομόνοια Αραδίππου, Σπάρτη, Αναγέννηση Δερύνειας, Εθνική Κύπρου Κ16, Ερμής Αραδίππου, Δόξα Κατωκοπιάς, Ένωση Παραλιμνίου, Καρμιώτισσα και Εθνικό Άχνας.
Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως μαζί με τον Σατσιά και εφόσον επικυρωθεί το deal, στη Λαμία θα προχωρήσουν τον σχεδιασμό του ρόστερ. Μία από τις προτεραιότητες είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, θέλοντας να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Αλεξέι Κοσέλεφ, ο οποίος φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο.
Ποιος θα είναι ο εκλεκτός για να τον αντικαταστήσει; Πηγές κοντά στην ομάδα αλλά και από την Κύπρο κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον για τον Ιβάν Κόστιτς. Ο 29χρονος Σέρβος κίπερ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον Βόλο, έγραψε 11 συμμετοχές και ο Σατσιάς τον θέλει στη Λαμία. Οι συζητήσεις υπάρχουν και μένει να φανεί αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Κόστιτς είχε συνεργαστεί εκ νέου με τον 46χρονο στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ έχει περάσει και από Μλάντοστ, Ράντνικ και Μέταλατς μεταξύ άλλων.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 10:33
Άρης και Παναθηναϊκός, κοντράρονται απόψε στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
19/10 @ 09:04
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:00) στην κατάμεστη -όπως αναμένεται- OPAP Arena, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει τις ισορροπίες για τη συνέχεια των δυο ομάδων στη μάχη του τίτλου.
18/10 @ 23:59
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι «δικεφάλων» .
18/10 @ 23:57
Άρης και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για μία ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική «μάχη» και οι προπονητές τους συναντιόνται ξανά με διαφορετικές ομάδες και πόστο.
18/10 @ 18:56
Ο Ολυμπιακός τελείωσε νωρίς την ΑΕΛ Novibet, με τον Ελ Κααμπί να παίρνει και πάλι τ’ «όπλο» του και με το… σβηστό 2-0 έκανε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Μπαρτσελόνα. Επέστρεψε ο Γιάρεμτσουκ.
18/10 @ 18:00
Σύλληψη προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής για παραβάσεις σχετικές με φωτοβολίδες, όπλα και αθλητική νομοθεσία.
BEST OF THEMASPORTS