Ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«H ALTOS ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΑ 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΑ LIVE RESULTS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΑ REPORTS!!!
Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους Ιταλούς και λίγο την ανετοιμότητα τους ή ανοργανωσιά τους στις πρώτες ημέρες του 26ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στη Ρώμη.
Εκτός του ότι χθες ολοένα και έπεφτε το σύστημα με τα live results, ερχόμαστε τώρα να διαπιστώσουμε ότι στα Ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια, τα οποία ενδιαφέρουν άμεσα τον Μίλαν Τράικοβιτς, έχουν αναρτημένες άλλα START LIST για κάθε σειρά στα Results και άλλα ονόματα σε κάθε σειρά στα Report!!!
Τι θα ισχύσει τελικά και τι θα πρέπει να κάνουν οι αθλητές και προπονητές τους;
Να δούμε αν μπορέσουν να το φτιάξουν σύντομα, γιατί οι πολύ σημαντικές κούρσες είναι απόψε!».
Ανησυχία επικρατεί στην Ομόνοια για την κατάσταση του Μαέ, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο παιχνίδι με την Λωζάνη και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 14:30
Ευρεία συνάντηση με τον Δήμο Πάφου είχε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, μετά από πρόσκληση του Δήμου.
05/11 @ 08:47
Για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή «Capital Sports» ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Φράγκος.
04/11 @ 17:44
Άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, συνεχίστηκε χθες με την 4η συνεχόμενη διοργάνωση του Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C. και μια λαμπρή τελετή έναρξης.
04/11 @ 16:24
Με στόχο την προώθηση της κατανόησης, της αποδοχής και της κοινωνικής συνοχής, διοργανώνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους εναντίον των προσφύγων, μέσα από την ενωτική δύναμη του αθλητισμού.
04/11 @ 14:26
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η διαδοχική χρονιά το Μεσογειακό Κύπελλο Τοξοβολίας και Παρα-Τοξοβολίας, στην Πύλα, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2025.
03/11 @ 17:35
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ: 149km Συνεχούς Κολύμβησης σε Ανοιχτή Θάλασσα – Ένας Άθλος για την Αλληλεγγύη.
BEST OF THEMASPORTS