Την πρόκριση της στα Ημιτελικά των 100μ., στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, εξασφάλισε σήμερα (8/6) η Ολίβια Φωτοπούλου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έκανε εξαιρετική κούρσα και έδειξε τις αρετές της στην ανάπτυξη της ταχύτητάς της, αφού, παρά την όχι και τόσο καλή εκκίνηση (αντίδραση 0.174), κάλυψε την απόσταση σε 11.27 (άνεμος +0,6 μ/δ), τερματίζοντας στην 3η θέση της πρώτης προκριματικής σειράς.
Το 11.27 είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της πρωταθλήτριάς μας, μετά την ισοφάριση του παγκύπριου ρεκόρ των 11.25 που πέτυχε πέρσι.
Με το τέλος των τριών προκριματικών σειρών η Ολίβια Φωτοπούλου κατέλαβε συνολικά την 6η θέση από τις 14 διαθέσιμες και θα είναι παρούσα στις αυριανές ημιτελικές σειρές (Κυριακή 9/6, 22:05 ώρα Κύπρου).
Ικανοποιημένη και έτοιμη για γρήγορες κούρσες
Στην τρίτη παρουσία της σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στα 100μ., η Ολίβια Φωτοπούλου κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στα Ημιτελικά!
Δείχνοντας τη σπουδαία βελτίωσή την τελευταία διετία υπό τις οδηγίες του Κώστα Βογιατζάκη, κατέγραψε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της στα πρωινά προκριματικά των 100μ. στη Ρώμη με 11.27 και θα στηθεί και αύριο (9/6, 22:05) στον βατήρα, πριν από τη συμμετοχή της στο καλό της αγώνισμα στα 200μ.
Η πρωταθλήτρια μας δήλωσε άκρως ικανοποιημένη για τη σημερινή της κούρσα, παρά τον καυτό ήλιο και έτοιμη για τα 200μ.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:
Κοσμοσυρροή στον Βόρειο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ, στις εγκαταστάσεις της Λαϊκής Αγοράς, όπου είναι σε εξέλιξη το Fan Day της Ομόνοιας, το οποίο ξεκίνησε στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/06 @ 23:55
Εξαιρετικά κύλησε η τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων για την Ελλάδα, η οποία βγήκε όχι μόνο βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά, αποσπάστηκε και με 22 βαθμούς!
28/06 @ 23:10
Η τρομερή αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια που βρίσκεται στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival 2025, όταν έμαθε για το απίθανο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου!
28/06 @ 22:45
Ο 61χρονος έμπειρος οδηγός, μετέβη για να ανεβεί τα βουνά της Καβάλας, κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, όμως για άγνωστο λόγο το όχημά του ντελαπάρισε.
28/06 @ 21:50
Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τη νίκη του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, τονίζοντας πως ήθελε να «διαλύσει» τους αντιπάλους του απόψε για να στείλει ένα θετικό μήνυμα στην ελληνική αποστολή
28/06 @ 21:08
Με άλμα στα 8,46 μέτρα που αποτελεί και την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την 1η θέση και χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων!
25/06 @ 15:00
Η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς για τον κυπριακό στίβο πλησιάζει.
BEST OF THEMASPORTS