14 ξένοι/κοινοτικοί είναι στον κατάλογο Α’ της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκειται για τους Σάντσες, Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Εκπολό, Ενρίκες, Λέδες, Γκάμα, Καπτούμ, Σάντος, Ντίμερς, Γκιούρτσο, Φαράζ, Σολ, Αλομέροβιτς.
Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση Πέρε Πονς, καθώς αν μείνει στην ΑΕΚ τότε οι κενές θέσεις θα γίνουν δύο.
Η ΑΕΚ όμως θα προχωρήσει σε περισσότερες προσθήκες άρα θα προκύψουν αποχωρήσεις. Μετά τις μεταγραφές τερματοφύλακα και δεξιών μπακ οι Λαρνακείς θα αποκτήσουν αριστερό μπακ, δύο μέσους, δύο εξτρέμ και δύο επιθετικούς εκ των οποίων οι περισσότεροι αναμένεται ότι θα είναι ξένοι/κοινοτικοί.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 16:58
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.
01/06 @ 22:30
Σύμφωνα με σημερινό (01/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», το όνομα του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα που έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος με την ΑΕΚ Λάρνακας, έπεσε στο «τραπέζι» για τον Άρη Θεσσαλονίκης.
01/06 @ 17:00
Θέμα προέκυψε από το... πουθενά για την ΑΕΚ, όσον αφορά την στελέχωση της στον «άσο», αφού ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας, Γιώργος Αθανασιάδης, ζήτησε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους.
01/06 @ 10:15
Η ΑΕΚ με Ιδιακεθ στην Ευρώπη έφτασε μόνο μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ
31/05 @ 16:24
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ισπανίνα παραχώρησε ο Πέρε Πονς.
31/05 @ 16:08
30 Χρόνια, 11 Θρύλοι της ΑΕΚ... Η ομάδα της Λάρνακας κάτι ετοιμάζει και το προϊδεάζει με βίντεο:
BEST OF THEMASPORTS