ΑΠΟΕΛ: Ο Γκαγιέγο ψάχνει τους επιθετικούς της... διαφοράς

ΑΠΟΕΛ: Ο Γκαγιέγο ψάχνει τους επιθετικούς της... διαφοράς

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο μαζί με τους συνεργάτες του συνεχίζουν το «σκανάρισμα» βιογραφικών. Με το βάρος να πέφτει στην επιθετική γραμμή.

Στις 5 Ιουνίου, οι «γαλαζοκίτρινοι» ανακοίνωσαν ακόμη  δύο ποδοσφαιριστές για την αμυντική γραμμή. Ο λόγος για τον Ευαγόρα Αντωνίου (κεντρικός αμυντικός) και τον Τσάβι Κιντίγια (αριστερό μπακ).

Ενώ, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Βίτορ Μέερ, έτσι ώστε μαζί με τον Κιντίγια να αποτελέσουν τις δύο επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση δύο επιθετικών και ενός επιτελικού μέσου ώστε να βρίσκονται στην προετοιμασία της ομάδας κάτι που θα υλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Ισπανού τεχνικού ενόψει της νέας σεζόν.

Είναι δεδομένο ότι θέλει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στη γραμμή κρούσης για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός και έτοιμος στην Ευρώπη και το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αλλάζεις σπίτι; Αυτή είναι η μόνη checklist που θα χρειαστείς για να μην ξεχάσεις τίποτα!

Αλλάζεις σπίτι; Αυτή είναι η μόνη checklist που θα χρειαστείς για να μην ξεχάσεις τίποτα!

Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι πλέον γεγονός και το παλιό σου διαμέρισμα κλείνει τον κύκλο του. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο και σωστό πλάνο, η διαδικασία της μετακόμισης μπορεί εύκολα να σε εξαντλήσει ψυχολογικά.