Ανακοίνωσε Τσάβι ο ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωσε Τσάβι ο ΑΠΟΕΛ

Την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, Τσάβι Κιντιγιά ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Ο 27χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Xavier Quintillà Guasch.

Είναι γεννημένος στις 23/08/1996 (27 ετών) και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού. Έχει αγωνιστεί πέραν από την πρώτη και δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, στην πρώτη κατηγορία Πορτογαλίας και στο Championship Αγγλίας.

Καλωσορίζουμε τον Xavi στον ΑΠΟΕΛ και ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νέα εποχή για την ασφάλεια στα γήπεδα – Η Κύπρος μέλος της Σύμβασης του Saint-Denis

Νέα εποχή για την ασφάλεια στα γήπεδα – Η Κύπρος μέλος της Σύμβασης του Saint-Denis

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2026 η Κύπρος θα αποτελεί το 33ο μέλος της Σύμβασης του Saint-Denis του Συμβουλίου της Ευρώπης! Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών κατέβαλε άοκνες προσπάθειες για να διασφαλίσει την επικύρωση και τελικά την υπογραφή της σύμβασης, με αποκορύφωμα το συνέδριο που διοργάνωσε από κοινού με τη FIFPRO στη Λεμεσό στις 5 Απριλίου 2024.