Πρωταθλήτρια Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής η Πατσούκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωταθλήτρια Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής η Πατσούκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διέλυσε την Κολούμπους Κρου και σήκωσε το Champions League στην Concacaf η Πατσούκα.

Η μεξικανική Πατσούκα κατάκτησε Champions League στη Zώνη Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (Concacaf) για 6η φορά στην ιστορία της νικώντας στον τελικό την Κολούμπους Κρου (MLS) με 3-0 στην έδρα της, μπροστά σε 30.000 θεατές.

Έτσι θα αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων των 32 ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 15 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2025.

Οι «Τυφλοπόντικες» έβαλαν από νωρίς τις βάσεις χάρη στα γκολ από τους Σάλομον Ρονδόν (12΄) και Εμίλιο Ροντρίγκες (34΄), που τους έφεραν στο 2-0. Στη συνέχεια ο Ρονδόν, ο 34χρονος Βενεζουελάνος σκόρερ, έκανε το 3-0 στο 67΄ και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον τελικό.

Η κυριαρχία των μεξικανικών συλλόγων στο Concacaf Champions League είναι σχεδόν πλήρης, αφού έχουν κερδίσει 18 από τις τελευταίες 19 διοργανώσεις με μόνο τους Αμερικανούς του Σιάτλ να διακόπτουν αυτή την ηγεμονία το 2022.

Η Πατσούκα είχε κατακτήσει στο παρελθόν το τρόπαιο το 2002, το 2007, το 2008, το 2010 και το 2017.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια κόντρα στην αδύναμη Γουλβς και πανηγύρισε την εύκολη εκτός έδρας νίκη με 4-1, πλησιάζοντας την πρώτη τετράδα της Premier League.