Ακόμη μια κορυφή στο Roland Garros ανήκει στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ο αγώνας που έδωσε με τον Λορέντσο Μουσέτι ολοκληρώθηκε στις 3:07 τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουνίου, κάτι πρωτοφανές για τη διοργάνωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μονομαχία του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Λορέντσο Μουσέτι για τον 3ο γύρο του Roland Garros γράφτηκε στην ιστορία, χάρη στην ώρα ολοκλήρωσή της. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης, κάτι που για να συμβεί έπρεπε να φτάσουμε στις... 3:07 τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουνίου.
Κάπως έτσι, η αναμέτρηση των δύο ανδρών τοποθετήθηκε στην κορυφή της λίστας με τους πιο αργούς (ως προς την ολοκλήρωσή τους) αγώνες στην ιστορία του Roland Garros. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο αγώνας ξεκίνησε στις 22.37 του Σαββάτου 1 Ιουνίου και χρειάστηκαν πέντε σετ για να πάρει ο "Νόλε" το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Παρά την κούραση από την προσπάθεια και το... άβολο της ώρας πάντως, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δίστασε να κάνει πλάκα στο flash interview.
Η κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Αυγούστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/07 @ 11:35
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε δύο ακόμα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ATP και πλέον βρίσκεται στο Νο 29, όπως έγινε σήμερα (21/07) γνωστό.
15/07 @ 18:08
Ο Ραφαήλ Παγώνης έφτασε έως τον τελικό του Wimbledon U14, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Στην πορεία του όλα ξεκίνησαν, όταν πήρε μία μεγάλη απόφαση.
16/07 @ 15:04
Ο Γιανίκ Σίνερ ήταν ο θριαμβευτής του Wimbledon, αλλά δεν χάρηκε το ποσό-ρεκόρ που δόθηκε ποτέ σε νικητή Γκραν Σλαμ.
13/07 @ 21:57
Ο Σίνερ κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Wimbledon και παράλληλα τον 4ο Grand Slam της καριέρας του, νικώντας τον Αλκαράθ με 3-1 σετ και παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για το Roland Garros
13/07 @ 16:51
Ο Ραφαήλ Παγώνης το πάλεψε, όμως ο επίσης, πολύ ποιοτικός Μόριτς Φράιταγκ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο και με ανατροπή 6-4, 1-6, 4-10 (Match tie break) κατέκτησε τον τίτλο του Wimbledon U14.
13/07 @ 09:44
Ο Γιανίκ Σίνερ και ο Κάρλος Αλκαράθ θα μονομαχήσουν στον τελικό, στο μονό ανδρών, του Wimbledon το απόγευμα της Κυριακής (13/7). Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS