Οι οπαδοί που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν τον τελικό για περίπου δύο λεπτά, φορούσαν μπλούζες του Λευκορώσου YouTuber "Mellstroy", ο οποίος τους προκάλεσε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε ο τελικός του Champions League, καθώς οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένας εξ αυτών πανηγύριζε σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έτρεχε σε όλο το γήπεδο, ενώ άλλοι έβγαζαν selfie με τους παίκτες.
Οι οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορούζαν μπλούζες που έγραφαν "Mellstroy". Πρόκειται για έναν Λευκορώσο YouTuber που έγινε δημοφιλείς το 2020, όταν σε stream χτυπούσε μια κοπέλα σε τραπέζι ενώ ήταν στη Μόσχα. Για τη συγκεκριμένη πράξη πέρασε από δίκη και καταδικάστηκε σε έξι μήνες κοινωνική εργασία και πρόστιμο 72 χιλιάδες ρούβλια.
Ο Mellstroy προσέφερε 300 χιλιάδες λίρες σε όποιον έτρεχε στον αγωνιστικό χώρο με μπλούζα του και γι' αυτό μπήκαν πολλοί (και όχι ένας) εισβολείς με φανέλα του.
Ο συγκεκριμένος streamer έχει κατηγορηθεί (μεταξύ άλλων) και για παραγωγή και διακίνηση πορνογραφικού περιεχομένου στη χώρα του, αλλά δεν καταδικάστηκε λόγω έλλειψης στοιχείων.
Φωτογραφίες από τον Λευκορώσο YouTuber, τη φανέλα του οποίου φορούσαν οι εισβολείς του τελικού:
sport24.gr
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 21:55
Η Ελσίνκι διέλυσε με 5-0 τη Ρούναβικ στην παράταση και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, σε ένα ματς όπου είχε 60 τελικές!
17/07 @ 21:24
Ούτε Κύπρο, ούτε Ελλάδα, αλλά... Ρωσία επέλεξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντανίλ Λεσοβόι.
17/07 @ 10:45
Ρεπορτάζ από τη χώρα αποκαλύπτει την πρόθεση για αύξηση των ξένων παικτών στις ομάδες του πρωταθλήματος της.
17/07 @ 00:06
Στα χέρια του Λαμίν Γιαμάλ περνάει πλέον η ιστορική φανέλα της Μπαρτσελόνα με το νούμερο «10».
16/07 @ 19:57
Σπάνια τιμωρία από την UEFA, τίθεται εκτός Ευρώπης ομάδα από το Μαυροβούνιο για 10 χρόνια, για χειραγώγηση αγώνων, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
16/07 @ 19:10
Ο Ρομάνο Μπενίτο Φλοριάνι Μουσολίνι, δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Κρεμονέζε.
BEST OF THEMASPORTS