Στο... ΚΟΚΚΙΝΟ η αγωνία των Μπεργκ, Ομονοιατών και Μάντζιου για Φαμπιάνο
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Aγωνία τέλος για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με την ενδεκάδα του μεγάλου τελικού του Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ (22:00, Cosmote Sport 1, Mega, sport-fm.gr)!
Σχεδόν δυόμισι ώρες πριν από τη σέντρα στο «Γουέμπλεϊ» ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, ανακοίνωσε την ενδεκάδα η οποία θα διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο στην ιστορία των «μερένχες»!
Έτσι λοιπόν ο Ιταλός τεχνικός, παρατάσσει τον Κουρτουά στην εστία, απόρροια της ίωσης που ταλαιπωρεί τον Λούνιν, με τους Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρίντιγκερ και Μεντί στην τετράδα της άμυνας. Ο Καμαβινγκά θα είναι ο αμυντικός χαφ με τον Βαλβέρδε και τον Κρόος, στο τελευταίο του ματς με τα «λευκά», να συμπληρώνουν το κέντρο. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μπέλιγχαμ, ως «ψευτοεννιάρι» και οι Ροντρίγκο, Βινίσιους, στα άκρα!
sport-fm.gr