«Παρών» στον τελικό του Champions League ο Γκάρεθ Μπέιλ - «Θα το πάρει η Ρεάλ με 3-0»!

«Παρών» στον τελικό του Champions League ο Γκάρεθ Μπέιλ - «Θα το πάρει η Ρεάλ με 3-0»!

Στο Γουέμπλεϊ θα βρεθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ για να παρακολουθήσει από κοντά τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ!

Στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ θα βρεθεί ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League.

Οι Μαδριλένοι είναι ένα βήμα πριν κατακτήσουν το 15ο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας στον μεγάλο τελικό τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Κάρλο Αντσελότι, όντας ο πρώτος προπονητής του Ουαλού σούπερσταρ στη Μαδρίτη, θα έχει και μία «έξτρα» βοήθεια από τον Μπέιλ, ίσως όχι μέσα από το γήπεδο, όπως συνήθισε τις σεζόν 13/14 και 14/15, αλλά με τη φωνή του από τις εξέδρες του θρυλικού γηπέδου του Λονδίνου.

Σε σχετικές δηλώσεις, ο Μπέιλ ανέφερε: «Θα είναι ωραίο που θα πάω στον τελικό χωρίς όλο αυτό το άγχος και τις απαιτήσεις που υπήρχαν όσο ήμουν παίκτης. Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αυτό το συναίσθημα αλλά θα το απολαύσω»!

Παράλληλα, έδωσε και τη πρόβλεψή του για το παιχνίδι, υποστηρίζοντας πως η Ρεάλ θα επικρατήσει 3-0 της Ντόρτμουντ και θα κερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η επόμενη μέρα μετά το εμπάργκο - Ποια τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η επόμενη μέρα μετά το εμπάργκο - Ποια τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για την Ανόρθωση Αμμοχώστου, καθώς το CAS απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει για την υπόθεση του Έλντερ Φερέιρα. Ως αποτέλεσμα, παραμένει σε ισχύ η ποινή που είχε επιβάλει η FIFA, η οποία αφορά απαγόρευση μεταγραφών.