Πόλυς ΧαραλάμπουςΠάνε σε νέα έκτακτη συνέλευση τα μέλη της Ανόρθωσης, για να εγκρίνουν ή να απορρίψουν μια διαφοροποιημένη πρόταση (σε σχέση μ’ αυτήν που απορρίφθηκε την περασμένη Δευτέρα) για μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαίδη στο σωματείο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το διαφορετικό, είναι στο «πακέτο» της πρότασης, καθώς αναφέρεται ότι η επέκταση της σύμβασης διαχείρισης θα είναι για ένα χρόνο (μέχρι τον Μάιο του 2025) κι όχι για άλλα δέκα χρόνια.
Δεν έχουμε μάθει από επίσημη πηγή, ποιο είναι το ακριβές σκεπτικό που διαφοροποιήθηκε το συγκεκριμένο σημείο.
Άνθρωποι που ασχολούνται με εταιρικά και νομικά ζητήματα, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ερμήνευσαν την εν λόγω αλλαγή ως μια προσωρινή κίνηση για να μην «πεθάνει» η εταιρεία διαχείρισης, της οποίας την δεδομένη στιγμή κύριος μέτοχος είναι ο Χρήστος Πουλλαιδης.
Ουσιαστικά για να μην χρειαστεί να πληρωθεί ο λογαριασμός των χρεών της εταιρίας (είναι γύρω στα 11,5 εκατομμύρια ευρώ), τα οποία εννοείται ότι αν γίνει μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο, τότε αυτόματα αναλαμβάνει και την ευθύνη τους (όσων εμπίπτουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ).
Στη διάρκεια της έκτακτης συνέλευσης, λογικά θα ενημερωθούν τα μέλη, γιατί αποφασίστηκε να… κρατηθεί στη ζωή η εταιρεία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού.
Την ίδια στιγμή, κυκλοφορούν πληροφορίες ότι υπάρχει ομάδα μελών που ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να αναλάβουν την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας…
Όποιοι κι αν είναι αυτοί, δεν θα είναι με τις… ευλογίες Πουλλαίδη. Επειδή, με την μεταβίβαση των μετοχών του τελευταίου στο σωματείου, αυτομάτως δεν χρειάζεται η δική του έγκριση για το ποιοι θα κάνουν κουμάντο στην διαχείριση της ομάδας.
Η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα έσοδα των ευρωπαϊκών συλλόγων από τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους στις Εθνικές ομάδες, στις διοργανώσεις της UEFA την τετραετία 2020-2024.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 16:45
Συνέντευξη στο Belligol παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε, πως η πρώτη φορά που δέχθηκε πρόταση από Κυπριακή ομάδα, ήταν πριν από τέσσερα χρόνια!
21/04 @ 13:34
Χωρίς τον Μάουρο Καμορανέζι θα συνεχίσει η Ανόρθωση.
19/04 @ 21:25
Μήνυμα από τον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με το οποίο στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.
19/04 @ 11:20
Πριν μερικά 24ωρα, βγήκε προς τα έξω, ότι έχει ναυαγήσει οριστικά το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μίντο, στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης.
19/04 @ 10:56
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του wearebrighton.com, η Μπράιτον έχει στείλει σκάουτερ στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον 19χρονο επιθετικό της Ανόρθωσης, Ευαγόρα Χαραλάμπους.
17/04 @ 07:31
Η περίπτωση συνεργασίας της Ανόρθωσης με τον Αιγύπτιο Μίντο, βάσει των τελευταίων πληροφοριών, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
BEST OF THEMASPORTS