«Μαζί με εμάς, να δούνε και οι νεκροί μας»: Η κούπα του Conference League στο μνημείο της Θύρας 7 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Μαζί με εμάς, να δούνε και οι νεκροί μας»: Η κούπα του Conference League στο μνημείο της Θύρας 7 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πράξη τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη έκαναν στον Ολυμπιακό και η κούπα του Europa Conference League βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 μπροστά από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τον χθεσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε το Europa Conference League νικώντας με 1-0 τη Φιορεντίνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, πως η κούπα αφιερώνεται στον πατέρα του, στον Σάββα Θεοδωρίδη και θα πάει στο μνημείο της Θύρας 7.

Κάτι το οποίο έγινε σήμερα πράξη, όπως θα δείτε και από τη φωτογραφία παρακάτω, με την κούπα που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» να βρίσκεται στο μνημείο που βρίσκεται έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για την τραγωδία της Θύρας 7.

«Μαζί με εμάς, να δούνε και οι νεκροί μας, τον Θρύλο μας στον τελικό», λέει το γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού και όχι μόνο τον είδαν, αλλά από εκεί ψηλά πανηγύριζαν και όλοι μαζί!

Μια συγκλονιστική στιγμή αναμφίβολα με τη δική της ξεχωριστή σημασία για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Η μάχη για την 15η θέση - Οι βαθμοί που πρόσθεσε η ΚΥΠΡΟΣ και η διαφορά από τους υπόλοιπους!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Η μάχη για την 15η θέση - Οι βαθμοί που πρόσθεσε η ΚΥΠΡΟΣ και η διαφορά από τους υπόλοιπους!

Με δύο νίκες και δύο ήττες ολοκληρώθηκε η πρώτη ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις κυπριακές ομάδες, αφήνοντας ανάμεικτα συναισθήματα τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στη μάχη της βαθμολογίας της UEFA.

BEST OF THEMASPORTS