O Λόπες... γίνεται Καμπρέρα!

O Λόπες... γίνεται Καμπρέρα!

Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Ράφαελ Λόπες ο Τσάβι Ρόκα, χωρίς να χρειαστεί να... ψάξει και πολύ!

Μετά το δεύτερο «όχι» του Πορτογάλου επιθετικού στη βελτιωμένη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της Λαρνακιώτικης ομάδας έστρεψε τα βλέμματα του στον Αργεντινό επιθετικό, Έντσο Καμπρέρα, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Εθνικό Άχνας ως δανεικός από την Newell's Old Boys και... έκανε θραύση, πετυχαίνοντας 18 γκολ!

Όπως λένε οι πληροφορίες, οι «κιτρινοπράσινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Αργεντινής για την απόκτηση του 24χρονου Καμπρέρα και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο της... τελευταίας στιγμής, το deal θα ολοκληρωθεί, με την ΑΕΚ να βάζει στο «οπλοστάσιο» της έναν φορ που έδειξε πως έχει... «ερωτική σχέση» με τα αντίπαλα δίχτυα!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.