Οι γαλαζοκίτρινοι ενημερώνουν τον κόσμο τους για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Επιστροφή του Αυτοκράτορα

 

Ο ΑΠΟΕΛ είναι και πάλι Πρωταθλητής. Το 29ο είναι γεγονός και πλέον βάζουμε πλώρη για ένα αριθμό ορόσημο που όμοιο του δεν έχει αγγίξει καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο. Επόμενος μας στόχος είναι το 30ο πρωτάθλημα, η εμφάνιση του 3ου αστεριού, πάνω από τη γαλαζοκίτρινη Ασπίδα και η είσοδος μας, σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν δύσκολη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Γι’ αυτό και ο τίτλος κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Εκεί όπου ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ απέδειξε γιατί είναι και στην πράξη, το μεγαλύτερο όπλο αυτής της τεράστιας ομάδας.

Είμαστε πλέον ενώπιον τεράστιων προκλήσεων και πρέπει κάθε ένας από εμάς, να ενισχύσει όπως μπορεί, τη δημιουργία της ομάδας που θα παλέψει για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουν ένα σύνολο ανταγωνιστικό και ικανό για να επιτύχει ο ΑΠΟΕΛ, μέσα στο γήπεδο και τους δύο στόχους. Και ο κόσμος, να δηλώσει για ακόμα μια χρονιά παρών και να σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Τόσο με τη φωνή του από την κερκίδα όσο και με την οικονομική συνεισφορά του, μέσα από την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Η συνεισφορά του κόσμου, τη δεδομένη στιγμή είναι κομβικής σημασίας. Τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας θα συνεισφέρουν τα μέγιστα, σε μια εποχή που δεν υπάρχει κανένα άλλο εισόδημα.

Έχει διαμορφωθεί ένα εισιτήριο διαρκείας που θα περιλαμβάνει όλους τους εγγυημένους αγώνες της χρονιάς. Τους 18 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και τους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες για το δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Με την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, θα θέσουμε ενώπιον μας και ένα άλλο στόχο. Ένα στόχο που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τον κόσμο της ομάδας μας. Να σπάσουμε το ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας του ΑΠΟΕΛ μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο. Τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας διατέθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και έφθασαν τον αριθμό των 8,260. Αυτό το ρεκόρ πρέπει να αποτελέσει παρελθόν. Όμως για να καταρριφθεί εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2024/25

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2023-2024 που θα ανανεώσουν, θα έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν τη θέση που κατείχαν, με ποσοστό έκπτωσης 10% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.

- Οι κάτοχοι που αγόρασαν πακέτο εισιτηρίων Playoffs της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, θα έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν τη θέση που κατείχαν, χωρίς ποσοστό έκπτωσης.

Η περίοδος προτεραιότητας θα ισχύσει από τις 29/05 και έως τις 12/06 (στις 19:00).

Όσοι εξασφαλίσουν εισιτήριο κατά την πρώτη βδομάδα διάθεσης (από 29/05 έως και 03/06 στις 19:00), είτε μέσω ανανέωσης είτε ως νέοι κάτοχοι, τότε ταυτόχρονα, θα εξασφαλίσουν 100 επιπλέον πόντους, στο APOEL FC LOYALTY/MEMBERSHIP SCHEME.

Σε περίπτωση πρόκρισης, στα Playoffs του UCL ή League Phase (UCL/UEL/UECL) υπάρχει το ενδεχόμενο, η ομάδα μας να υποχρεωθεί να παραχωρήσει συγκεκριμένες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (UEFA). Σε αυτή την περίπτωση, αν οι θέσεις ανήκουν σε κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας τότε οι κατόχοι θα έχουν δικαίωμα πρώτης επιλογής για αγορά/χρήση άλλης θέσης για το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ παιχνίδι που δεσμεύτηκε η θέση τους.

- Σε ό,τι αφορά στη βαθμολογική κατάταξη του APOEL FC LOYALTY/MEMBERSHIP SCHEME, ενημερώνουμε ότι θα μεταφερθεί το 50% των βαθμών που έχει συγκεντρωθεί για κάθε μέλος του προγράμματος μέχρι και τις 23/05/2023.

Η ελάχιστη διαφοροποίηση της τιμολόγησης, σε σχέση με πέρσι, εδράζεται σε τρία σημεία:

1. Στα εισιτήρια διαρκείας ΑΠΟΕΛ 2024-2025, περιλαμβάνονται συνολικά 21 αγώνες. Ειδικά αφορά σε 18 αγώνες πρωταθλήματος και τους 3 πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες, των προκριματικών γύρων της UEFA.

 

2. Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τους 18 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, σε όλες τις κερκίδες, θα είναι οι εξής:

- €35 Κανονικό εισιτήριο (Στα τμήματα Gold και VIP/Δε διατίθενται μαθητικά και παιδικά)
- €20 Κανονικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)
- €10 Μαθητικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)
- €5 Παιδικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)

Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τους 3 εντός έδρας αγώνες των ευρωπαϊκών προκριματικών γύρων, θα είναι οι εξής:

-  Q2/€40,  Q3/€45,  PO/€50 Κανονικό εισιτήριο (Στα τμήματα Gold και VIP/Δε διατίθενται μαθητικά και παιδικά)
-  Q2/€25,  Q3/€30,  PO/€35 Κανονικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)
-  Q2/€10,  Q3/€15,  PO/€15 Μαθητικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)
-  €5 Παιδικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)

* Στα τμήματα Gold και VIP διατίθενται ΜΟΝΟ Κανονικά εισιτήρια

 

3.  Στη συνολική τιμή των εισιτηρίων διαρκείας που αφορούν στη Νότια Κερκίδα, συμπεριλαμβάνεται μια επιβάρυνση €20 στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου και €10 στην τιμή του μαθητικού εισιτηρίου. Είναι μια εισήγηση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ που υιοθετείται από την εταιρεία. Σκοπός της είναι αυτό το ποσό να διατεθεί αποκλειστικά, για την ανακαίνιση του Οικήματος του ΑΠΟΕΛ.

 

Όλες οι λεπτομέρειες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2024/25 στο σχετικό Έντυπο Πληροφοριών

 

Αγοράστε ONLINE

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξανά βασικός ο Ντβάλι και... πάγκο ο Κβιλιτάια-ThemaSports
22/06 @ 15:14

Ξανά βασικός ο Ντβάλι και... πάγκο ο Κβιλιτάια

Και στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Γεωργίας στο EURO (σ.σ. κόντρα στην Τσεχία), ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι, βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Μεγάλη υπομονή για Ελ Αραμπί...-ThemaSports
22/06 @ 13:10

Μεγάλη υπομονή για Ελ Αραμπί...

Παραμένει... διακαής πόθος του ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί, αφού παρά τα 37 του χρόνια, μπορεί με την τρομερή ποιότητα του να κάνει τη διαφορά στη «γραμμή κρούσης», ακόμα και χωρίς να παίζει 90λεπτα.

ΑΠΟΕΛ: Βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος-ThemaSports
21/06 @ 18:49

ΑΠΟΕΛ: Βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος

Ο ΑΠΟΕΛ ανάρτησε βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος.

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Στέφαν Ντράζιτς -ThemaSports
21/06 @ 17:41

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Στέφαν Ντράζιτς

Την περίπτωση του ύψους 1.87μ. επιθετικού Στέφαν Ντράζιτς εξετάζει ο ΑΠΟΕΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
21/06 @ 13:43

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ