Μέχρι το 2027, Παναθηναϊκός και Τιν Γεντβάι, να συμβαδίσουν καθώς οι «πράσινοι» κατέβαλαν τη ρήτρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας και τον αγόρασαν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Παναθηναϊκό μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 θα παραμείνει ο Τιν Γεντβάι, καθώς οι «πράσινοι» ενεργοποίησαν την ρήτρα του Κροάτη και τον κρατάνε στην Αθήνα για τρία ακόμα χρόνια.

Ο 28χρονος στόπερ μπορεί να μην ξεκίνησε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και το νέο περιβάλλον, του Παναθηναϊκού, για εκείνον ήταν «φρέσκο» και η συνύπαρξη του με τον Σένκεφελντ δεν ευδοκίμησε. Μαζί με τον Αράο όμως, αποτέλεσαν ένα καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Κροάτη να παίζει με ιδιαίτερη αυτοθυσία.

  • Θυμηθείτε όσα είχε πει ο Στέφαν Κίσλινγκ στο BN Sports για τον Γεντβάι

Μέσα στην διάρκεια της σεζόν ο Γεντβάι απέδειξε πως είναι ένα από τους δανεικούς που θα πρέπει η ομάδα να επενδύσει και να συνεχίσει τη συνεργασία της, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δανεισμού. Έτσι, η πράσινη ΠΑΕ έκανε δικό της τον κεντρικό αμυντικό από την Κροατία. To BN Sports σας είχε ενημερώσει για την πορεία που έβαινε η συνεργασία με τον Τιν, εδώ και σχεδον 15 μέρες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κροάτης στόπερ ανέφερε«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω την ώρα για να δημιουργήσουμε νέες ωραίες αναμνήσεις όλοι μαζί»

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας! Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τιν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2023 με την μορφή δανεισμού. Στην πρώτη του σεζόν με τους Πράσινους είχε σημαντική συνεισφορά, παίρνοντας φανέλα βασικού με συνολικά 40 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ».

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλ Καντισίγια - Ολυμπιακός 2-2: Η άμυνα πρόδωσε τους ερυθρόλευκους, που κρατάνε το πρέσινγκ και την καλή κυκλοφορία-ThemaSports
26/07 @ 19:50

Αλ Καντισίγια - Ολυμπιακός 2-2: Η άμυνα πρόδωσε τους ερυθρόλευκους, που κρατάνε το πρέσινγκ και την καλή κυκλοφορία

Ο Ολυμπιακός αν και ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς από την Αλ Καντίγια, προδόθηκε σε δύο φάσεις από την αδράνεια της άμυνάς του, με συνέπεια το 2-2 να είναι η πρώτη ισοπαλία των "ερυθρόλευκων" στα καλοκαιρινά φιλικά

Στον Βόλο ο Μίλετιτς-ThemaSports
26/07 @ 17:35

Στον Βόλο ο Μίλετιτς

Στην Ελλάδα και τον Βόλο θα συνεχίσει την καριέρα τους ο Νεμανια Μίλετιτς

Απάντηση Βούλγαρη σε δημοσίευμα για το κόστος χρήσης της OPAP Arena από την Εθνική: «Όχι παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ»-ThemaSports
26/07 @ 22:27

Απάντηση Βούλγαρη σε δημοσίευμα για το κόστος χρήσης της OPAP Arena από την Εθνική: «Όχι παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε σε δημοσίευμα για το κόστος της χρήσης OPAP Arena από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Στον Πανσερραϊκό ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, που «σήκωσε» το Youth League-ThemaSports
26/07 @ 20:16

Στον Πανσερραϊκό ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, που «σήκωσε» το Youth League

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Κουτσογούλα, αρχηγού της Κ19 του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Youth League, με τη μορφή δανεισμού.

Πλήγμα με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ: Μένει εκτός δράσης για 2,5 μήνες!-ThemaSports
26/07 @ 12:20

Πλήγμα με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ: Μένει εκτός δράσης για 2,5 μήνες!

Σοβαρό τραυματισμό στο χέρι υπέστη ο Ιταλός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ