Ο Κώστας Σλούκας έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι αχάριστος προς τον οργανισμό του Ολυμπιακού, έναν οργανισμό που του έδωσε πάρα πολλά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σλούκας, μετά την κατάκτηση της 7ης Euroleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, διαλύοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό με 95-80.

Ο Έλληνας γκαρντ απέδειξε και με τη… βούλα ότι είναι ηγέτης, μπορεί να πάρει μία ομάδα από το… χέρι και με καταπληκτική εμφάνιση να παίξει καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση εντός τόσο σημαντικού τροπαίου.

Ένα τρόπαιο που τον φτάνει στις τέσσερις κατακτήσεις, έχοντας δύο με τον Ολυμπιακό και από μία με Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκό.

Εκτός από την κούπα όμως, ο Κώστας Σλούκας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος, με την επιλογή του να αποχωρήσει, όταν δεν τα βρήκε με την ομάδα του Πειραιά λόγω του Μπαρτζώκα και των θεμάτων που είχαν μεταξύ τους, βάζοντας την υπογραφή του σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Ωστόσο είναι άλλο οι διαφορές που είχε ο 34χρονος παίκτης με τον πρώην κόουτς του και άλλο η αχαριστία προς την ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, μαθαίνοντας δίπλα σε κορυφαίους αθλητές.

Μια ομάδα που ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει οικογένεια του και είχε τονίσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του πόσο τον αγάπησε και την αγάπησε.

Κώστας Σλούκας: Άλλο η κόντρα με τον Μπαρτζώκα και άλλο ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός σίγουρα ήταν και θα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του Κώστα Σλούκα, έχοντας συνδυαστεί αναμφίβολα μαζί του.

Ο ίδιος όμως δεν έδειξε με τις δηλώσεις του να σέβεται έναν σύλλογο που του φέρθηκε πραγματικά σα να είναι παιδί του, ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα γι’ αυτόν.

Η δήλωση «πέρσι έχασα το τρόπαιο αλλά δεν με ενδιαφέρει», που έκανε μετά την τρομερή του εμφάνιση και την κατάκτηση της Euroleague φέτος, δείχνει τεράστια ασέβεια στα όσα πάλεψε να πετύχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Ολυμπιακό και περισσότερο απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του και τους προέδρους που ήταν πάντα στο πλευρό του.

Μην ξεχνάμε ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήταν αυτοί που του φέρθηκαν σαν οικογένεια από την αρχή και όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος, του είχαν δείξει την αγάπη τους, πάρα πολλές φορές.

Με πιο τρανταχτό παράδειγμα, όταν τον κράτησαν στην ομάδα, όταν ο «Σοφός», Ντούσαν Ίβκοβιτς ήθελε να τον διώξει, όλες τις φορές που θέλησαν να τον κρατήσουν στο Λιμάνι και φυσικά όταν τον έφεραν πίσω στην Ελλάδα για να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ομάδας του Πειραιά.

Ίσως όμως το μεγαλύτερο… φάουλ της δήλωσης αυτής όπως προείπαμε, να ήταν απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι στάθηκαν μπροστά όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού φέτος, στους δύο χαμένους τελικούς τον λοιδόρησαν, με το σύνθημα «βάλτε μέσα τον Σλούκα», την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν είχε πλέον ελπίδες κατάκτησης.

Τότε ο Κώστας Παπανικολάου αλλά και ο Χρήστος Μπαφές, μπήκαν… ασπίδα, ζητώντας να σταματήσουν τα συνθήματα, δείχνοντας στον κόσμο ότι πρέπει να εκτιμήσει τα όσα προσέφερε ο αθλητής Σλούκας στον οργανισμό.

Κάτι που φαίνεται όμως ότι ο ίδιος έχει ξεχάσει και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι άλλο τα νεύρα και η συμπεριφορά των οπαδών, η διαμάχη με έναν προπονητή και άλλο η αγάπη και ο σεβασμός προς ένα σύλλογο και τους ανθρώπους που ιδρώνεις μαζί τους σε καθημερινή βάση, για να φτάσεις στην κορυφή και μάλιστα θα συναντήσεις ξανά, αν επιστρέψεις στην Εθνική Ελλάδας.

Γιατί σίγουρα γι’ αυτούς, το ότι χάθηκε η περσινή Euroleague, ήταν κάτι που τους κόστισε και μάλιστα πάρα πολύ, με το δικό του χαμένο σουτ στο φινάλε.

Πηγή: www.sportime.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αξέχαστο Final Four στο Βερολίνο: H Euroleague ετοίμασε την mini movie από το «πράσινο» έπος! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/06 @ 20:00

Το αξέχαστο Final Four στο Βερολίνο: H Euroleague ετοίμασε την mini movie από το «πράσινο» έπος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Euroleague ετοίμασε την mini movie από το έπος του Παναθηναϊκού Aktor στο Βερολίνο και παρουσίασε ένα βίντεο 11' αφιερωμένο σε όσα έγιναν στο Final Four.

EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA-ThemaSports
06/06 @ 19:44

EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA

Ο Μάικ Τζέιμς πήρε τον τίτλο του MVP της χρονιάς στη EuroLeague και από την Ένωση Παικτών της διοργάνωσης.

Από τον πάτο στην κορυφή: Το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού και το 7ο αστέρι!-ThemaSports
01/06 @ 00:24

Από τον πάτο στην κορυφή: Το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού και το 7ο αστέρι!

Ένα εξαιρετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube αναδεικνύει την απίθανη μετάβαση του Παναθηναϊκού από τη «θλίψη» της περσινής σεζόν στην καταξίωση της φετινής.

Παναθηναϊκός: Μπήκε το 7ο αστέρι στο παρκέ του ΟΑΚΑ!-ThemaSports
31/05 @ 18:47

Παναθηναϊκός: Μπήκε το 7ο αστέρι στο παρκέ του ΟΑΚΑ!

Το κέντρο του παρκέ του ΟΑΚΑ κοσμεί το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR.

Σλούκας: «Νιώθω αχόρταγος, θέλω και το 8ο»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
31/05 @ 16:18

Σλούκας: «Νιώθω αχόρταγος, θέλω και το 8ο»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Σλούκας φιλοξενήθηκε στο ΟΠΑΠ Game Time και μίλησε για όλους και για όλα. Για τον Αταμάν, τον Ομπράντοβιτς, το μέλλον του και την όρεξη που έρχεται... τρώγοντας.

ΧΑΜΟΣ: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας για το έβδομο! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
27/05 @ 00:44

ΧΑΜΟΣ: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας για το έβδομο! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση της έβδομης EuroLeague.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ