Στο Μπιλμπάο της Ισπανίας ο ΠΑΣΠ πριν από τον τελικό του UEFA Women’s Champions League, το «Women’s Player Summit» από τη FIFPRO και το «Business Case for Women’s Football Event» από την UEFA.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Το διήμερο 24 & 25 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκαν στο Bilbao της Ισπανίας, πριν από τον τελικό του UEFA Women’s Champions League, το «Women’s Player Summit» από τη FIFPRO και το «Business Case for Women’s Football Event» από την UEFA.

Η σύνοδος κορυφής του γυναικείου ποδοσφαίρου από την FIFPRO πραγματοποιήθηκε στο Palacio Euskalduna και είχε στην ατζέντα της θέματα που απασχολούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο γυναικών. Οι συμμετέχουσες ποδοσφαιρίστριες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα θέματα που επηρεάζουν τον κλάδο τους και πως αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν σε συνεργασία με τις ενώσεις παικτών και γενικά τους εμπλεκόμενους φορείς. Επίσης συζητήθηκαν διάφορες πρακτικές και στρατηγικές για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το Business Case της UEFA παρείχε στους συμμετέχοντες συστάσεις, πληροφορίες και ιδέες για περαιτέρω επαγγελματισμό των γυναικείων διοργανώσεων και μεγιστοποίηση των εσόδων.

Ο ΠΑ.Σ.Π. εκπροσωπήθηκε στα δύο συνέδρια από την υπεύθυνη γραφείου του Συνδέσμου, Σίλεια Βάσου ενώ στη σύνοδο κορυφής της FIFPRO μαζί της συμμετείχε και η διεθνής ποδοσφαιρίστρια της Λευκοθέας, Ξένια Γεωργίου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ-ThemaSports
22/06 @ 21:22

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ

Οι ποδοσφαιριστές από την λίστα του Νταβίντ Γκαγέγο για τη θέση του φορ μειώνoνται καθώς μερικοί στην πορεία τέθηκαν εκτός.

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...-ThemaSports
22/06 @ 20:01

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...

Με παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΟΠ να άρει την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων.

Ανακοίνωση για Σακκά-ThemaSports
21/06 @ 17:58

Ανακοίνωση για Σακκά

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γαβριήλ Σακκά ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου. 

Επιμένει ο Υπουργός, ζητεί ανάκληση!-ThemaSports
21/06 @ 16:05

Επιμένει ο Υπουργός, ζητεί ανάκληση!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτη ζητεί να συνεχιστεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

Συνέλευση, στις 10 Ιουλίου-ThemaSports
21/06 @ 13:42

Συνέλευση, στις 10 Ιουλίου

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Τακτική Γενικη Συνέλευση του Σωματείου Ομόνοιας… 

Μόλις τρεις Κύπριοι προπονητές-ThemaSports
19/06 @ 20:11

Μόλις τρεις Κύπριοι προπονητές

Τρεις Κύπριοι προπονητές, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα ξεκινήσουν στους πάγκους της Α’ κατηγορίας τη νέα σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ