Η Μίντιλαντ του Ίνγκασον έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την Σίλκεμποργκ, αλλά τελικά της έφτανε αφού η Μπρόντμπι γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Άαρχους και έμεινε δεύτερη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το τέταρτο πρωτάθλημα Δανίας της ιστορίας της σήκωσε η Μίντιλαντ, σε ένα συγκλονιστικό φινάλε!

Η παρέα του Ίνγκασον μπορεί να έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την Σίλκεμποργκ, αλλά την ίδια ώρα η Μπρόντμπι κατάφερε να ηττηθεί εντός έδρας από την Άαρχους με σκορ 3-2 και έμεινε 2η, χάνοντας τον τίτλο για έναν πόντο!

Tα δύο παιχνίδια διεξάγονταν την ίδια ώρα, με το φινάλε να είναι γκραν-γκινιόλ. Η πρωτοπόρος Μπρόντμπι -η οποία χρειαζόταν μία απλή νίκη για τον τίτλο- προηγήθηκε στο 17’ με τον Λαούριτσεν, αλλά ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 41’ για το 1-1 του ημιχρόνου.

Μάλιστα, στο 59’ ήρθε η ανατροπή από τους φιλοξενούμενους με τον Μπεκ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Σεμπουλόνσεν έφερε το σκορ στα ίσα (2-2) και σήκωσε στο πόδι το γήπεδο.

Παρά την τεράστια πίεση, η Μπρόντμπι όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αλλά δέχτηκε και τρίτο γκολ, με τον Μόρτενσεν στο 78’ να τεζάρει τους γηπεδούχους που περίμεναν το… θαύμα από την «MCH Arena».

Τα μαντάτα στο ξεκίνημα ήταν εξαιρετικά, αφού η Σίλκεμποργκ πήγε στο ημίχρονο με 2-0 στην έδρα της Μίντιλαντ, με τους Άνταμσεν (13’) και Σόρενσεν (26’ αυτογκόλ) να σκοράρουν.

Ωστόσο, η αντεπίθεση των γηπεδούχων ήταν διαρκείας και έφεραν τούμπα το σκορ ως το 53ο λεπτό σε εκρηκτική εκκίνηση στο δεύτερο μέρος. Ο Φρανκουλίνο στο 47’ μείωσε και ο Μπρίνιλντσεν στο 49’ ισοφάρισε. Για να έρθει στο 53ο λεπτό ο Σιμσίρ για την τρελή ανατροπή!

Ο ΜακΚάουατ στο 82’ ισοφάρισε σε 3-3 και το παιχνίδι έγινε δραματικό, αλλά η Μίντιλαντ τελικά είδε αυτό το αποτέλεσμα να της χαρίζει το πρωτάθλημα για έναν βαθμό.

Η τελική βαθμολογία:

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαρτσελόνα: Δεν εγκαταλείπει το πρότζεκτ του Ανσού Φάτι-ThemaSports
26/06 @ 14:50

Μπαρτσελόνα: Δεν εγκαταλείπει το πρότζεκτ του Ανσού Φάτι

Η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη περίπτωση του Ανσού Φάτι και αναμένεται να δοθεί μία ακόμα ευκαιρία στον 21χρονο προκειμένου να ξαναλάμψει το άστρο του στο Καμπ Νόου

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τον Κάρμο και την κίνηση της Πόρτο να πάρει τον Φαγέ από την Μπαρτσελόνα-ThemaSports
26/06 @ 14:15

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τον Κάρμο και την κίνηση της Πόρτο να πάρει τον Φαγέ από την Μπαρτσελόνα

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πόρτο για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο παίκτης από την πλευρά του προσπαθεί να πείσει τους "μπλε" να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην πειραϊκή ομάδα.

Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών-ThemaSports
26/06 @ 09:39

Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Στις καθυστερήσεις του αγώνα του Περού με τον Καναδά ο επόπτης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σοκάροντας τους πάντες.

«Καθάρισε» στο τέλος ο Λαουτάρο, στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή-ThemaSports
26/06 @ 08:03

«Καθάρισε» στο τέλος ο Λαουτάρο, στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή

Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88’, η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Χιλής και έκλεισε θέση για τους «8» του Κόπα Αμέρικα. Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου, ο Καναδάς κέρδισε (1-0) το Περού.

«Ποδοσφαιριστής ετών... 57»: Ο «αειθαλής» Μιούρα συνεχίζει την καριέρα του στην Ιαπωνία!-ThemaSports
25/06 @ 22:40

«Ποδοσφαιριστής ετών... 57»: Ο «αειθαλής» Μιούρα συνεχίζει την καριέρα του στην Ιαπωνία!

Ο Καζουγιόσι Μιούρα αποχωρεί από την Πορτογαλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία, σε ηλικία 57 ετών!

Ασταμάτητη η Έβερτον - Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!-ThemaSports
25/06 @ 15:56

Ασταμάτητη η Έβερτον - Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!

Η Έβερτον προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς το μεταγραφικό της σχεδιασμό, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ίλιμαν Εντιαγέ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μαρσέιγ, ενώ, κρατά γι' ακόμα έναν χρόνο και τον Άσλεϊ Γιανγκ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ