Φερνάντο Αλόνσο: «Θα είναι καλό να κατακτήσει το Conference League ο Ολυμπιακός»

Φερνάντο Αλόνσο: «Θα είναι καλό να κατακτήσει το Conference League ο Ολυμπιακός»

Στην εκπομπή «Formula 1 Show» του ΑΝΤ1+ μίλησε ο Φερνάντο Αλόνσο, εκεί όπου αναφέρθηκε και στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στο Europa Conference League.

Υπέρ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Europa Conference League ο Φερνάντο Αλόνσο!

Λίγο πριν την εκκίνηση του σημερινού GP του Μονακό, ο δις πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε στην εκπομπή «Formula 1 Show» του ΑΝΤ1+, επισημαίνοντας πως θα ήταν καλό οι «ερυθρόλευκοι» να νικήσουν τη Φιορεντίνα, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως πολλοί Ισπανοί συμπατριώτες του αγωνίζονται στους Πειραιώτες.

«Η νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό με τη Φιορεντίνα, θα είναι κάτι καλό για το Ισπανικό ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής και παίζουν στην ομάδα του πάρα πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλόνσο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πόσα χρήματα θα κερδίσει ο Κίμι Αντονέλι ως παγκόσμιος πρωταθλητής της F1;

Πόσα χρήματα θα κερδίσει ο Κίμι Αντονέλι ως παγκόσμιος πρωταθλητής της F1;

Ο Κίμι Αντονέλι, μαζί με το πρωτάθλημα, θα λάβει και ένα σημαντικό bonus, το οποίο έρχεται ως επιβράβευση για το κατόρθωμά του.