Για άλλη μία χρονιά το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» γέμισε από κόσμο που απόλαυσε την ετήσια εορταστική εκδήλωση του «Αθλητισμός Για Όλους» (ΑΓΟ), το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. Στην τελική γιορτή του ΑΓΟ Λευκωσίας εκπροσώπησαν τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ο Πρόεδρος Γιάννης Ιωάννου και η Αντιπρόεδρος Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ σημείωσε ότι «το ΑΓΟ επιτελεί πολύ σπουδαίο έργο και η καλύτερη απόδειξη είναι τα 18.000 και πλέον ενεργοποιημένα μέλη του προγράμματος, μέλη όλων των ηλικιών» και πρόσθεσε: «Θα σταθώ περισσότερο στα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματος. Είναι καθοριστικής σημασίας η υγιής διέξοδος που προσφέρουμε στους νέους μας, σε μία περίοδο όπου οι προκλήσεις είναι ολοένα και μεγαλύτερες». Συνεχάρη δε «την προϊσταμένη του Μαζικού Αθλητισμού Έφη Μούζουρου Πενηντάεξ και τους συνεργάτες της, αλλά και τους γυμναστές και τις γυμνάστριες του ΑΓΟ που είναι η ψυχή του προγράμματος».  

Από την πλευρά της η Έφη Μούζουρου Πενηντάεξ τόνισε: «Κάποτε μετρούσαμε χρόνο με το χρόνο, τώρα μετράμε δεκαετίες. Τριάντα εννιά και πλέον χρόνια το ΑΓΟ είναι στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, ως καταφύγιο χιλιάδων μελών του για εκγύμναση, ηρεμία, ευεξία και κοινωνικοποίηση. Κινητήρια δύναμή μας είναι η αγάπη των μελών μας για το ΑΓΟ». 

Ευχαρίστησε παράλληλα «τη διαχρονική σύμμαχο του προγράμματος, την ΟΠΑΠ Κύπρου», εκ μέρους της οποίας μίλησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Χρίστου που αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος «Αθλητισμός για όλους». Για την αξία του ΑΓΟ μίλησε επίσης η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Δρ. Σούλλα Ιωάννου, εκπροσωπώντας την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου. 

Tags
ΚΟΑ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτος ημιτελικός για τη Ναταλία Χριστοφή στα 13.20-ThemaSports
08/06 @ 21:45

Πρώτος ημιτελικός για τη Ναταλία Χριστοφή στα 13.20

Την πρώτη της συμμετοχή σε έναν ημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κατέγραψε πριν από λίγο (8/6/24) η Ναταλία Χριστοφή.

15 φράσεις του Muhammad Ali που έγραψαν ιστορία-ThemaSports
03/06 @ 21:42

15 φράσεις του Muhammad Ali που έγραψαν ιστορία

Ο κορυφαίος πυγμάχος και πολιτικός ακτιβιστής έφυγε σαν σήμερα πριν 8 χρόνια, τα λόγια του όμως θα ζουν για πάντα.

Η μέρα που έφυγε από τη ζωή ο απόλυτος θρύλος των ρινγκ -ThemaSports
03/06 @ 20:45

Η μέρα που έφυγε από τη ζωή ο απόλυτος θρύλος των ρινγκ

O Μοχάμεντ Άλι ήταν αμερικανός μποξέρ κι ένα από τα σύμβολα της αφροαμερικανικής κοινότητας των ΗΠΑ για πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Ασημένιο μετάλλιο η Ολίβια - Παρέμβαση ΚΟΕΑΣ για τις προκλήσεις των Τούρκων-ThemaSports
25/05 @ 19:41

Ασημένιο μετάλλιο η Ολίβια - Παρέμβαση ΚΟΕΑΣ για τις προκλήσεις των Τούρκων

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΟΛΙΒΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το άλμα της ζωής μου-ThemaSports
07/06 @ 13:04

Το άλμα της ζωής μου

Πιτσιρίκα, δεν μου άρεσε το όνομά μου, όταν το άκουγα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ