Το 9ο επεισόδιο της εκπομπής «The Ball Boyz» έρχεται στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports, την Παρασκευή 24/5 στις 21:15 απευθείας από το Cablenet Sports 1.
MV Guest ο Ρενάτο Μαργκάσα, με τον παλαίμαχο άσο να αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες όπως για παράδειγμα κάτι που αφορά τον Ασίς από το παιχνίδι με τη Δυναμό Μόσχας στο ΓΣΠ.
Η πρόταση με τα τρελά λεφτά, το πρωτάθλημα με την γραμμή του Μαντούκα και οι απλήρωτοι παίκτες. Αναφορά και στην υπόθεση με τον Πέτεφ στην Ομόνοια.
Απίστευτες σκηνές στο στούντιο, με τον Κκολό να μεταφέρει την απλώστρα του εκεί και να τοποθετεί τις φανέλες του τελικού. Μάλιστα ετοίμασε ένα φοβερό τσιαττιστό που σκόρπισε γέλιο. Την τελευταία στιγμή συγκράτησαν τον Λούη και δεν αποχώρησε από το γύρισμα.
Αυτά και άλλα πολλά στο 9ο επεισόδιο των «The Ball Boyz» με τους Χάρη Κκολό, Γιώργο Λεωνίδου, Λούη Νικολάου και Αντρέα Σταύρου την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:15 απευθείας από το Cablenet Sports 1.
Η Ομόνοια υποδέχεται (19:45) την Ντιναμό Κιέβου στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική της league phase του Conference League και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του αθλητισμού, Στέφανος Σκορδής.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 12ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan που θα διεξαχθούν στις 29, 30 Νοεμβρίου και 01.12.2025.
Στο νέο επεισόδιο της Overlap, που προβάλλεται κάθε Τρίτη στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports, ο Σοφοκλής Κασκαούνιας εμφανίστηκε ιδιαίτερα… φορτισμένος μετά την ήττα της Ομόνοιας από τον Απόλλωνα.
Με προπονήσεις που έγιναν σήμερα (26/11) στο Stadion HNK Rijeka και στο «Ηλίας Πούλλος», ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τις αυριανές (27/11) μάχες σε Κροατία και Κύπρο (σσ. ΓΣΠ) για την 4η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
Ο αγώνας της 12ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan μεταξύ του Άρη και της ΕΝ Παραλιμνίου το ερχόμενο Σάββατο 29 Νοεμβρίου, θα αρχίσει στις 17:00 αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.
Το νερό και χΡώμα εκφράζει την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τον Charity Idols Κύπρου για τη σημαντική και υψηλής αξίας συμβολή τους στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία «Φτιάξε μια Καρδιά για Μεγάλα Άλματα».