Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Δήμος Γεωργιάδης ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Aναλυτικά:

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας πως προχωρήσαμε με επιτυχία στον πρώτο της φετινό στόχο που ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού. Μετά από ένα μήνα διαπραγματεύσεων ολοκληρώσαμε αισίως την ανανέωση 13 συνολικά ποδοσφαιριστών μας ενώ εκκρεμούν ακόμα δύο περιπτώσεις που σύντομα αναμένουμε θετικά αποτελέσματα.
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση επίσης να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές που εντάσσονται στο δυναμικό μας, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.
 
Η ομάδα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό της και πλέον συγκεντρωνόμαστε στην εξασφάλιση όλων των πόρων που θα χρειαστεί η ομάδα μας τη φετινή χρονιά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να προσφέρουμε στους ποδοσφαιριστές μας όσα χρειάζονται.
 
Θέλω να τονίσω την ικανοποίηση μου και να εκθειάσω τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας το τελευταίο διάστημα. Μα πάνω από όλα με συγκινεί η αφοσίωση και ο σεβασμός των ποδοσφαιριστών που πίστεψαν στον πλάνο και συνεχίζουν μαζί μας. Παρά το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες και σε πολλές περιπτώσεις με καλύτερες απολαβές, μέχρι στιγμής το 90% των ποδοσφαιριστών που τους έγινε πρόταση επέλεξαν την ομάδα μας και συνεχίζουν μαζί μας.
 
Προσπαθούμε με όλη μας τη δύναμη να ανεβάσουμε την ΠΑΕΕΚ ένα βήμα πιο πάνω. Σε αυτή την προσπάθεια ο κάθε φίλος της Κερύνειας μπορεί να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο. Όλοι χωράμε. Δεν είμασταν ποτέ η ομάδα με τα μεγάλα budgets, ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε ποτέ. Ξέρουμε όμως ότι έχουμε κάτι το διαφορετικό. Έχουμε κάτι που δεν μπορεί να εξαγοραστεί ούτε να αντικατασταθεί. Και φαίνεται ότι εκτιμάται.
 
Σύντομα θα ανακοινωθούν τα επόμενα πλάνα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο. Το καμάρι της Κερύνειας μεγαλώνει.
 
Η Κερύνεια δικαιούται, η ΠΑΕΕΚ μπορεί.

Δήμος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέγραψε ο Κουλουμπρής-ThemaSports
12/06 @ 17:16

Υπέγραψε ο Κουλουμπρής

Κωνσταντίνος Κουλουμπρής η νέα προσθήκη του Ηρακλή Γερολακκου 

Συμφωνία με Μάντζιαλο-ThemaSports
12/06 @ 14:10

Συμφωνία με Μάντζιαλο

Η ανακοίνωση.

Έκλεισε 20χρονο εξτρέμ η ΠΑΕΕΚ-ThemaSports
11/06 @ 14:49

Έκλεισε 20χρονο εξτρέμ η ΠΑΕΕΚ

Mεταγραφή για την ΠΑΕΕΚ.

Στην Αλκή ο Παύλος Σοφοκλέους-ThemaSports
11/06 @ 15:50

Στην Αλκή ο Παύλος Σοφοκλέους

Η Αλκή ένταξε στο ρόστερ της τον 24χρονο μεσοαμυντικό Παύλο Σοφοκλέους.

Ανακοίνωσε Καλλένο η ΑΕΖ-ThemaSports
11/06 @ 15:38

Ανακοίνωσε Καλλένο η ΑΕΖ

Η ανακοίνωση.

Συνεχίζει ο Αλεξάνδρου-ThemaSports
11/06 @ 15:19

Συνεχίζει ο Αλεξάνδρου

Η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Μουταγιάκας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ