Θέλει... ΠΑΚΕΤΟ τους Θεοδώρου και Πολυκάρπου από τον ΑΠΟΕΛ

Θέλει... ΠΑΚΕΤΟ τους Θεοδώρου και Πολυκάρπου από τον ΑΠΟΕΛ

Θέλει πακέτο τους Θεοδώρου και Πολυκάρπου από τον ΑΠΟΕΛ η Καρμιώτισσα.

Για τον Δημήτρη Θεοδώρου είναι γνωστό ότι επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ μετά τον δανεισμό του στην Καρμιώτισσα, όμως ήδη η ομάδα των Πολεμιδιών εξέφρασε την πρόθεση της να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στο δυναμικό της.

Πέρα όμως από τον Θεοδώρου, οι πορτοκαλί των Πολεμιδιών θέλουν και τον 23χρονο αμυντικό χαφ των γαλαζοκιτρίνων, Πάρη Πολυκάρπου.

Ο Κύπριος μέσος υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ τη σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε 9 συμμετοχές με τον ΑΠΟΕΛ.

Η Καρμιώτισσα θέλει και τους δύο παίκτες όμως η πρώτη απάντηση του ΑΠΟΕΛ είναι πως θα πάνε προετοιμασία και μετά θα αποφασίσουν στον Αρχάγγελο εάν θα τους κρατήσουν στο ρόστερ ή όχι.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κεραυνός ανέτρεψε τα δεδομένα και λύγισε τον ΑΠΟΕΛ

Ο Κεραυνός ανέτρεψε τα δεδομένα και λύγισε τον ΑΠΟΕΛ

Ο Κεραυνός επικράτησε του ΑΠΟΕΛ Perestroika με 94-84 στην Αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας», για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης της ECOMMBX Basket League και 20ή συνολικά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στροβόλου βρέθηκε να κυνηγά στο τέλος της τρίτης περιόδου, όμως με επιμέρους 28-14 στο τέταρτο δεκάλεπτο έφτασε στην ανατροπή και στη νίκη.