Πόλυς Χαραλάμπους

Η «ιστορία» με την απαίτηση του προέδρου της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκού να πάψει να είναι ο Φοίβος Βάκης εκπρόσωπος του Απόλλωνα στην ΚΟΠ, δεν απασχόλησε για πολλή ώρα στην προχθεσινή συνέλευση του σωματείου στην οδό Μεσολογγίου…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ίσως επειδή μερικές ώρες πριν, το ΔΣ της εταιρίας υπό τον Νίκο Κίρζη, έσπευσε να διαμηνύσει (προς κάθε κατεύθυνση) ότι είναι στην δική τους δικαιοδοσία ποιος θα εκπροσωπεί την ομάδα στην Ομοσπονδία.

Ένα από τα μέλη της συνέλευσης, έθεσε σειρά ερωτημάτων που αφορούν στην απόφαση που έλαβε πριν μερικούς μήνες το ΔΣ του σωματείου να ανανεώσει την σύμβαση διαχείρισης με την εταιρία για άλλα 20 χρόνια.

Η τρέχουσα σύμβαση λήγει το 2028 και όπως επιβεβαιώθηκε από στελέχη του ΔΣ του σωματείου (στην διάρκεια της προχθεσινής συνέλευσης) έχουν υπογράψει νέα σύμβαση με τον Νίκο Κίρζη μέχρι το 2038, με προοπτική ανανέωσης της για άλλα δέκα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2048.

* Επέκταση σύμβασης διαχείρισης μέχρι το 2038! 

Το σημείο πάνω στο οποίο στάθηκε εντονότερα το μέλος που άσκησε κριτική στους διοικούντες το σωματείο, ήταν το ότι το ετήσιο ενοίκιο θα είναι μόλις 80 χιλιάδες ευρώ. Θα υπάρχει μια αύξηση της τάξης του 6 τοις εκατόν, από το 2038 και μετά. 

Ένα άλλο σημείο που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στον Απόλλωνα, δεν χρειάζεται να οδηγηθεί ενώπιον γενικής συνέλευσης η αλλαγή στους όρους ή η επέκταση της σύμβασης διαχείρισης. Κάτι που ισχύει σε άλλα σωματεία του νησιού.  

Δεν είναι ξεκάθαρο επίσης, αν θα έχει οποιοδήποτε λόγο το ΔΣ του σωματείου, αν ο Νίκος Κίρζης (που είναι μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής εταιρίας), αποφασίσει σε κάποια στιγμή, να πουλήσει το μερίδιο μετοχών του σε άλλο επιχειρηματία. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η «ριψοκίνδυνη» αποστολή του Γιάννου Οκκά… -ThemaSports
16/06 @ 09:52

Η «ριψοκίνδυνη» αποστολή του Γιάννου Οκκά…

Μπήκαν σε συζητήσεις τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, με προπονητές από το εξωτερικό, εν τέλει πήγαν στην επιλογή του Γιάννου Οκκά. Τις μέρες που κυριαρχούσε στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» τους, αρκετοί οπαδοί έλεγαν πως υπο τις περιστάσεις η πιο σωστή και «δόκιμη» λύση, ήταν να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον πρώην διεθνή άσο.

Η πρόκληση του Πηλέα, επιστρέφοντας σπίτι του… -ThemaSports
16/06 @ 09:21

Η πρόκληση του Πηλέα, επιστρέφοντας σπίτι του…

O Kώστας Πηλέας στα 25 του επιστρέφει σπίτι του… Με την έννοια, ότι θα αγωνίζεται στην ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, την Πάφο δηλαδή. Ο Κύπριος διεθνής αριστερός φουλ μπακ, πέρσι τέτοια εποχή, παρότι πρωταθλητής, αποφάσισε να πάει στην Ελλάδα και στον Πανσερραϊκό…

Δεοντολογικά έκαναν «φάουλ» στον Άρη… -ThemaSports
14/06 @ 08:05

Δεοντολογικά έκαναν «φάουλ» στον Άρη…

Από την διοίκηση της ΑΕΚ, έβγαλαν προς τα έξω χθες, ότι είναι ενοχλημένοι για το ότι Άρης συνέχισε να «πρεσάρει» τον Μιλίτσεβιτς, παρότι είχαν απορρίψει την πρόταση τους για παραχώρηση του…

Σωστή η παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης… -ThemaSports
12/06 @ 08:40

Σωστή η παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης…

Παρέμβαση απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχαμε χθες το μεσημέρι, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της ΚΟΠ, να τερματιστεί το μέτρο για μη μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών, με το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Κλασικός Βρετανός ο Κόλμαν – Η πρώτη εντύπωση από τον Γιάννου…-ThemaSports
07/06 @ 13:13

Κλασικός Βρετανός ο Κόλμαν – Η πρώτη εντύπωση από τον Γιάννου…

Ο Κρις Κόλμαν, συστήθηκε στους δημοσιογράφους, όπως και στον κόσμο της ΑΕΛ που άκουγε live τη σημερινή συνέντευξη τύπου στο γήπεδο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι…

Ο κόσμος της Κυρίας, περιμένει καθαρές κουβέντες από τους νέους διαχειριστές... -ThemaSports
06/06 @ 08:54

Ο κόσμος της Κυρίας, περιμένει καθαρές κουβέντες από τους νέους διαχειριστές...

Έγινε το αναμενόμενο στην χθεσινή συνέλευση της Ανόρθωσης. Πέρασε με εντυπωσιακό ποσοστό (93 τοις εκατόν) η πρόταση του ΔΣ για τη μεταβίβαση των μετοχών και την επέκταση της σύμβασης διαχείρισης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ