Από την ταβέρνα του Μοίρα στην ευρωπαϊκή ελιτ: 101 χρόνια Ολυμπιακός
Το 1925 αρκετοί επιφανείς άνθρωποι του Πειραιά συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα του Μοίρα και εκεί συστάθηκε ένας σύλλογος που σήμερα ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ. Ο Ολυμπιακός!




Τις ανάσες τους πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού το τελευταίο διήμερο και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το μεγαλύτερο ραντεβού στην ιστορία του συλλόγου, τον τελικό του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το ρεπό στους παίκτες του για να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να επιστρέψουν με καθαρό μυαλό στη σημερινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη. Ο στόχος της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τροπαίου είναι μεγάλος, ειδικά μέσα στην Αθήνα και ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη. Γι’ αυτό, θα ξεκινήσει με το να επισημάνει τα λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα, με τον Ορτέγκα να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, με το μόνο ζήτημα να είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ωστόσο, μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών, ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει για το ποιοι θα απαρτίσουν τη βασική ενδεκάδα, με τους Κάρμο, Ιμπόρα, Ποντένσε να θεωρούνται οι… αμετακίνητοι.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις