Εν αναμονή αποφάσεων για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στην «Ένωση», που είτε λήγουν τα συμβόλαιά τους είτε υπάρχει ένας προβληματισμός για εκείνους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τη δουλειά για το χτίσιμο της ΑΕΚ της επόμενης σεζόν καλούνται να αρχίσουν άμεσα οι ιθύνοντες του συλλόγου μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα.

Όπως τόνισε και ο Αργεντινός τεχνικός μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει λάβει τις αποφάσεις του για τη νέα σεζόν και πλέον πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες, αφού θέμα αποχώρησής του δεν υπάρχει και έχει διαψευστεί με κατηγορηματικό τρόπο.

 



Όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την «Ένωση», με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τον Τόμας Φαν Φέερτ να αναζητούν τους επόμενους σταθμούς στις καριέρες τους.

Υπάρχουν, όμως, και τέσσερα ερωτηματικά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, για παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τις επόμενες ημέρες ή υπάρχουν… αστερίσκοι για εκείνους.

Το πρώτο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» είναι το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Αργεντινού φορ φαίνεται πως είναι μοιρασμένες, με τον παίκτη να έχει δεχθεί συγκεκριμένη πρόταση από τη διοίκηση και, από την άλλη, η υπόθεσή του δεν είναι τόσο απλή.

Όσον αφορά τον Νορντίν Άμραμπατ, ίσως να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Αν και πατάει τα 37, ο Μαροκινός έδειξε πόσο σημαντικός είναι στο παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά η επιστροφή του στην Ολλανδία είναι ένα ενδεχόμενο που «παίζει» πάντα δυνατά.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει την παραμονή του Εχσάν Χατζισαφί, ως μία μπακ απ λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, και η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο τη συγκεκριμένη θέση της ομάδας.

Τέλος, εξελίξεις αναμένονται για τον Ροδόλφο Πισάρο. Ο Μεξικανός άσος, ο οποίος έχει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και μένει να φανεί αν θα μπει στην υπό παραχώρηση λίστα ή θα του δοθεί μία έξτρα ευκαιρία από τον Αλμέιδα που τον γνωρίζει πολύ καλά.

sport-fm.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση 22,5 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη!-ThemaSports
15/06 @ 16:11

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση 22,5 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη!

Πρόταση-μαμούθ δέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός από την Ίπσουιτς για τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά απάντησε αρνητικά.

Κινείται νομικά ο Παναθηναϊκός για τις συκοφαντικές επιθέσεις στον Ιωαννίδη!-ThemaSports
15/06 @ 11:39

Κινείται νομικά ο Παναθηναϊκός για τις συκοφαντικές επιθέσεις στον Ιωαννίδη!

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Γεωργία ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο στόχαστρο συκοφαντικών επιθέσεων, με αφορμή δημοσίευμα που τον ενέπλεκε σε υπόθεση ντόπινγκ.

«Ο Ιωαννίδης απέρριψε τη Λιλ γιατί θέλει Σπόρτινγκ - Κάνει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό»-ThemaSports
14/06 @ 09:37

«Ο Ιωαννίδης απέρριψε τη Λιλ γιατί θέλει Σπόρτινγκ - Κάνει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό»

Σε νέο της δημοσίευμα η πορτογαλική ‘’Α bola’’ αναφέρει ότι ο Ιωαννίδης απέρριψε προσέγγιση από την Λιλ γιατί προτιμά την Σπόρτινγκ.

Ατζέντης Κοτάρσκι: "Πρότεινα τον Ντομινίκ στην Ίντερ"-ThemaSports
14/06 @ 08:30

Ατζέντης Κοτάρσκι: "Πρότεινα τον Ντομινίκ στην Ίντερ"

Ο ατζέντης του Ντομινίκ Κοτάρκσι ανέφερε σε δηλώσεις τους σε Ιταλούς δημοσιογράφους ότι πρότεινε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στα στελέχη που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ίντερ.

«Ολοκληρώνει τη μεταγραφή-ρεκόρ του Πόνσε η Χιούστον Ντάιναμο»-ThemaSports
13/06 @ 22:45

«Ολοκληρώνει τη μεταγραφή-ρεκόρ του Πόνσε η Χιούστον Ντάιναμο»

Ετοιμάζει βαλίτσες για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ο Έκι Πόνσε!

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λάιντνερ από τον Ολυμπιακό η Ζυρίχη-ThemaSports
13/06 @ 21:33

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λάιντνερ από τον Ολυμπιακό η Ζυρίχη

Στη Ζυρίχη και... με τη βούλα ο Ντορόν Λάιντνερ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ