Αποκάλυψε το στόρι των διαπραγματεύσεων με τον Κβιλιτάια ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας στο podcast του ΑΝΤ1, ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι έγινε τριπλή υπέρβαση για να παραμείνει ο Γεωργιανός στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα τόνισε ότι το συμβόλαιο που του δίνει ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ μετά από αυτό του Καβενάγκι.
Στη συνέχεια ανάφερε ότι είχαν συμφωνήσει με τον Κβιλιτάια, στάλθηκαν τα συμβόλαια την Κυριακή όμως τελευταία στιγμή ζήτησε κάτι περισσότερο με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να του μεταφέρει ότι δεν μπορεί να ανεβάσει άλλο την προσφορά.
«Άλλο να παίζεις στο ΑΠΟΕΛ κι άλλο σε άλλη ομάδα. Για μένα το ΑΠΟΕΛ είναι με διαφορά η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο κι οποίος θέλει ας το παρεξηγήσει», τόνισε κλείνοντας για το θέμα του Κβιλιτάια ο Πρόδρομος Πετρίδης.
Με αυτά τα δεδομένα, πλέον η μπάλα είναι στον Γεωργιανό επιθετικό, ο οποίος έχει να διαλέξει ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.
Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Ζάζα στην Πάφο...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/06 @ 22:08
Η άφιξη Πάμπλο Γκαρσία στο νησί μας σηματοδοτεί την εποχή του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.
27/06 @ 07:49
Eίχε βραζιλιάνικο άρωμα η χθεσινή μέρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης… σύστησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και γενικότερα στην κοινή γνώμη, τους ανθρώπους που «μπαίνουν» στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής εταιρίας…
26/06 @ 17:22
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της εταιρείας F8 Sports, όπου οι Φαμπιάνο Ντα Κόστα (πρόεδρος της εταιρείας F8 Sports) και Φερνάντο Αλμέιδα (μέλος του επενδυτικού γκρουπ) απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν για το deal με τους «γαλαζοκίτρινους», οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στον Πάμπλο Γκαρσία.
26/06 @ 12:52
Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ για τον θάνατο του Δρ. Νίκου Ιωάννου, πατέρα του Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Ιωάννου.
26/06 @ 12:24
Όπως έγινε γνωστό στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τη νέα περίοδο, θα ξεκινήσει ανεπίσημα στις 2 Ιουλίου με τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.
26/06 @ 12:07
Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της εταιρείας F8 sports ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αποκάλυψε πότε έγινε η πρώτη γνωριμία του με τους Βραζιλιάνους επενδυτές, ενώ είπε πως μίλησε και με άλλες τρεις εταιρείες που επέδειξαν ενδιαφέρον.
BEST OF THEMASPORTS