Τον τίτλο του πρωταθλητή τροχοκαθίσματος πανηγυρίζει ο Κεραυνός - Νίκησε τον Απόλλωνα στον τελικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον τίτλο του πρωταθλητή τροχοκαθίσματος πανηγυρίζει ο Κεραυνός - Νίκησε τον Απόλλωνα στον τελικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ τροχοκαθίσματος, ο Κεραυνός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από εκείνον του κυπελλούχου, καθώς στον 3ο αγώνα για την τελική φάση των πλέι-οφ, που έγινε στο «Κ. Παπαέλληνας», κέρδισε τον Απόλλωνα με 58-36 και έτσι με σκορ νικών / ηττών 2-1, έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κεραυνός είχε προηγηθεί με 17-09 στο 10λεπτο και στη συνέχεια κράτησε μιαν ελαφριά διαφορά, για να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με 27-21.

Στην 3η περίοδο οι μετέπειτα νικητές ήταν πιο εύστοχοι σε σχέση με τους παίκτες του Απόλλωνα, για να προηγηθούν στο 30` με 42-28 και στην τελευταία περίοδο, ανέβασαν τη διαφορά πάνω από το +20, για να κερδίσουν τελικά τον καθοριστικό αυτό αγώνα με 58-36, για να στεφθούν πρωταθλητές.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΕΛίστικο στόρι από Σάββα Λιασή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΠΟΕΛίστικο στόρι από Σάββα Λιασή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Όπως ενημέρωσε ο ΑΠΟΕΛ νωρίτερα το πρώτο εισιτήριο διαρκέιας εκδόθηκε εις μνήμη του Ντίνου Ιορδάνου και το δεύτερο πήγε στον Σάββα Λιασή.