Themasports teamΣτον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης Γιοζεφ Κόζλει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για τον τελικό κυπέλλου: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που θέλει τίτλους είναιφ τιαγμένη γι’ αυτό. Η Πάφος είναι για πρώτη φορά κοντά και θέλει να τα καταφέρει και είναι ενδιαφέρον. Παίζει ρόλο που είναι στο ΓΣΠ η Ομόνοια, καθώς είναι μειονέκτημα για την Πάφο».
Για το παιχνίδι: «Αγωνιστικά νομίζω είναι 50-50 το παιχνίδι. Ισορροπημένο και εξαρτάται από την κατάσταση. Είναι 90 λεπτά όμως και όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Ελπίζω να μην είναι παιχνίδι τακτικής και ένα γρήγορο γκολ να βοηθήσει».
Για τις απουσίες της Ομόνοιας: «Είναι μεγάλες απουσίες αφού πρόκειται για παίχτες διαφοράς. Εγώ ως Ομονοιάτης ελπίζω να καταφέρουν να παίξουν σε αυτό το ματς. Η Ομόνοια πάντως είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει λύσεις».
Για τον Άντριαν Γκούλα που ενδέχεται να αναλάβει τον Απόλλωνα: «Τον γνωρίζω, αλλά δεν τον ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Από θέμα δουλειάς έχει μεγάλες επιτυχίες με Ζίλινα. Μια ομάδα που βγάζει καλούς παίχτες και έχει καλές ακαδημίες. Έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό. Του αρέσει το passing game, εξελίσσεται μαζί με το ποδόσφαιρο. Του αρέσει να κρατά η ομάδα του μπάλα και να είναι αυτή η πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι. Νομίζω παίζει με 4-3-3, πιστεύω αυτό είναι το στιλ του. Έχει ένα δικό του τιμ, όπου πάει τους έχει μαζί. Φέρνει δύο συνεργάτες του, ο ένας ο αδερφός του που είναι προπονητής από όσα έχω ακούσει».
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε μία... ειδική βαθμολογία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 15:55
Ο προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Χρίστος Χαραλάμπους, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».
13/11 @ 13:20
Ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan μεταξύ της Πάφος F.C. και του Ακρίτα Χλώρακας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου αντί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου που ήταν αρχικά ορισμένος.
13/11 @ 12:17
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), Σπύρος Νεοφυτίδης.
12/11 @ 19:18
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
12/11 @ 22:54
Η ΚΟΠ απάντησε στα ερωτήματα του εκπροσώπου της Πάφου σχετικά με τα λεφτά από το solidarity, τα λεφτά που μοιράζονται σε ομάδες που δεν παίζουν στο League Phase μέσα από τα έσοδα των Ευρωπαίων μας.
11/11 @ 20:23
Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα ωστόσο με την επανέναρξη ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.
BEST OF THEMASPORTS