ΕΝΠ: Αυτό είναι το νέο ΔΣ

ΕΝΠ: Αυτό είναι το νέο ΔΣ

Ανακοίνωση από την ΕΝΠ μετά την Γ/Σ.

«Το Δ.Σ της Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο όπως λέχθηκε και στην χθεσινή Γενική Συνέλευση θα απαρτίζεται από τους:

Γιώργο Κοσμά

Λοΐζο Νεοφύτου

Γιώργο Παπέττα

Πάμπο Πογιατζή

Τάσο Φάρκωνα

Λάουρα Τζούρρου

Δέσπω Σέπου

Δαμιανό Κουζαλή

Βαγγέλη Βίττη

Αντώνη Μεταξά

Λευτέρη Φλουρή

Κώστα Γκανάιεμ

Παναγιώτη Μαλλούρη

Η πόρτα είναι και θα είναι πάντοτε ανοικτή για τον οποιοδήποτε θελήσει να βοηθήσει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που για καλή μας τύχη βρίσκει όλους εσάς ως άξιους συμπαραστάτες.

Μοναδική μας υπόσχεση και δέσμευση θα είναι η καθημερινή και ανιδιοτελής μας μάχη και προσπάθεια απέναντι σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας του τόπου μας στην Ά Κατηγορία.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Ε.Ν.Π. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ιός που αντέχει στο ανοσοποιητικό μπορεί να οδηγήσει σε πανδημία χειρότερη από την COVID

Ιός που αντέχει στο ανοσοποιητικό μπορεί να οδηγήσει σε πανδημία χειρότερη από την COVID

Ένα ιικό στέλεχος που δείχνει ανησυχητική αντοχή στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου μπορεί, σύμφωνα με νέα έρευνα, να αποτελέσει τον πυρήνα μιας μελλοντικής πανδημίας ακόμη πιο σοβαρής από την Covid.