Παλιούρας: «Για τον τελικό ζε και αναπνέει όλη η πόλη»

Παλιούρας: «Για τον τελικό ζε και αναπνέει όλη η πόλη»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον τελικό κυπέλλου: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για μας, ζει και αναπνέει όλη η πόλη. Μαζί με τον κόσμο μας ευχόμαστε να είμαστε η ομάδα που θα τα καταφέρει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός θα είναι οι Ικόκο και Μιχαήλ. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μελούσο».

Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Έχουμε ξεπεράσει τις 5 χιλιάδες. Μέχρι αύριο η προπώληση θα φτάσει τις 6 χιλιάδες. Υπάρχει συνεχής κίνηση. Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τη Δυτική. Οι οργανωμένοι μας ετοιμάζουν κάποιες εκπλήξεις».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

"Δεν θα κάνουμε καταγγελία, θα δώσουμε τα λεφτά σε φιλανθρωπία!" — Σκληρή επιστολή στην ΚΟΠ για το VAR και τη διαιτησία!

"Δεν θα κάνουμε καταγγελία, θα δώσουμε τα λεφτά σε φιλανθρωπία!" — Σκληρή επιστολή στην ΚΟΠ για το VAR και τη διαιτησία!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Λοΐζος Μωυσέως μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, για τον κόσμο και την διαιτησία.