Παλιούρας: «Για τον τελικό ζε και αναπνέει όλη η πόλη»

Παλιούρας: «Για τον τελικό ζε και αναπνέει όλη η πόλη»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον τελικό κυπέλλου: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για μας, ζει και αναπνέει όλη η πόλη. Μαζί με τον κόσμο μας ευχόμαστε να είμαστε η ομάδα που θα τα καταφέρει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός θα είναι οι Ικόκο και Μιχαήλ. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μελούσο».

Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Έχουμε ξεπεράσει τις 5 χιλιάδες. Μέχρι αύριο η προπώληση θα φτάσει τις 6 χιλιάδες. Υπάρχει συνεχής κίνηση. Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τη Δυτική. Οι οργανωμένοι μας ετοιμάζουν κάποιες εκπλήξεις».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Η εθνική Ιταλίας έκανε το καθήκον της στο Μπέργκαμο επικρατώντας με 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας και απέχει ένα ματς απο το να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από το 2014. Εντυπωσιακές προκρίσεις για Κόσοβο (4-3 εκτός έδρας την Σλοβακία) και Δανία (4-0 εντός έδρας την Βόρεια Μακεδονία).