Βάζει υπογραφή ο Σον!

Βάζει υπογραφή ο Σον!

Θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Σε συμφωνία με τον Χέουνγκ Μιν Σον έφτασε η διοίκηση της Τότεναμ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός θα υπογράψει έως το τέλος του μήνα την επέκταση του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια..

Ο Σον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2025 και η Τότεναμ τού πρόσφερε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής άσος έχει σημειώσει 17 γκολ και έχει μοιράσει εννιά ασίστ σε 34 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το EFL Cup.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα δημοσιεύματα για Σαρφό - Το δεύτερο «όχι» του Άρη και η επιθυμία του παίκτη

Νέα δημοσιεύματα για Σαρφό - Το δεύτερο «όχι» του Άρη και η επιθυμία του παίκτη

Νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, κάνουν λόγο για δεύτερη αρνητική απάντηση του Άρη στη Βελγική Κόρτραϊκ σε πρόταση ύψους 800,000 ευρώ (σ.σ. η οποία περιλάμβανε επιπρόσθετα μπόνους) για την απόκτηση του Άλεξ Σαρφό!