Πιο πιθανό η ΑΕΛ να κάμει κίνηση για Γκιέ…
Σε σχέση με το χθεσινό δημοσίευμα περι ενδιαφέροντος της ΑΕΛ και του Απόλλωνα για τον Σενεγαλέζο Νταμέ Γκιέ, εκτιμούμε ότι το πιθανότερο είναι οι γαλαζοκίτρινοι να κάμουν κίνηση για τον συγκεκριμένο παίχτη.




Αποφασισμένη να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο η Χοφενχάιμ, που διέλυσε με 6-0 την -εδώ και αρκετό καιρό- υποβιβασμένη, Ντάρμσταντ για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga.
Έτσι, παρέμεινε στην 7η θέση που εξασφαλίζει Ευρώπη με 43 βαθμούς και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Μπάγερν Μονάχου και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Φράιμπουργκ που είναι στους 42 πόντους και φιλοξενείται από την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία θα δώσει τελικό παραμονής.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα: στο 6' το σκορ ήταν ήδη 2-0 με τους Μπεμπού και Μπάιερ, με τον Καντέραμπεκ να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα στο 22' και τον Κάμπακ το τέταρτο τέσσερα λεπτά αργότερα.
Το 5-0 του πρώτου μέρους πέτυχε στο 44' ο Μπάιερ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 51' ο Μπεμπού για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις