Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση, ευχαριστεί τον κόσμο της για την στήριξη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:
 
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη καθόλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με κάθε δυνατό τρόπο. Η εντυπωσιακή παρουσία, όσο αυτό επιτρεπόταν, σε κάθε γήπεδο που αγωνιζόμασταν απέδειξε για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη.
 
Πιο πρόσφατο και τρανό παράδειγμα, η κάλυψη του στόχου της πρωτοβουλίας των «Μαχητών» για το δάνειο που αφορά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επίτευγμα που έχει σχολιαστεί αποθεωτικά από το σύνολο του φίλαθλου κοινού της Κύπρου.
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους φίλους της ομάδας μας που παρευρέθηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στο Fun Day που προηγήθηκε, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας. Επίσης όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης αφιλοκερδώς και τους υποστηριχτές μας.
 
Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη του οργανωμένου μας συνόλου που βοήθησαν αυτές τις τελευταίες μέρες σε όλες τις ενέργειες που έγιναν, αλλά και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας που συμμετείχαν με προθυμία στα βίντεο που ετοιμάσαμε.
 
Τέλος, σημειώνουμε και την ενέργεια των επιτηρητών ασφαλείας που εργάστηκαν στον αγώνα με τον Άρη και επέλεξαν να δωρίσουν την αντιμισθία τους ως εισφορά για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Απέδειξαν με την πράξη τους πως από το σύνθημα «Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές» δεν αποκλείει κανέναν!

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ