Η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία! Να γεμίσει τα ταμεία της παραχωρώντας ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά δεν υπολογίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πως να πεις όχι σε τέτοια πρόταση; Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη κινητικότητα στη Βαρκελώνη όσον αφορά τα μεταγραφικά της Μπαρτσελόνα. Με τη σεζόν ουσιαστικά ολοκληρωμένη, Τσάβι και Ντέκο «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό στοχεύοντας στην ενίσχυση της ομάδας ενόψει καλοκαιριού και νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» έχει καταλήξει ήδη στο ποιους ποδοσφαιριστές υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και ποιους βγάζει εκτός. Μέσα σε αυτούς της δεύτερης κατηγορίας βρίσκεται και ο Ραφίνια. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των αγώνων με την Παρί Σεν Ζερμέν στους «8» του Champions League. Ο Βραζιλιάνος στο σύνολό της ολοκληρώνει μια μέτρια ως κακή σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ρόλο που του έδωσε ο Τσάβι και παράλληλα είδε τον Γιαμάλ να κάνει την έκπληξη και να καπαρώνει τη θέση στα εξτρέμ.

Η μαγική πρόταση της Αλ Χιλάλ για τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα

Χθες η SPORT ανέφερε πως η διοίκηση Λαπόρτα έχει διαμηνύσει στον Ραφίνια πως του χρόνου θα βρίσκεται μόνιμα στον πάγκο πιέζοντας με αυτό τον τρόπο για μεταγραφή. Σήμερα το ίδιο ΜΜΕ φέρνει στο φως μια άκρως δελεαστική προσφορά για τον 27χρονο που έρχεται από τη Σαουδική Αραβία. Η πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ θέλει τον έμπειρο εξτρέμ και προσφέρει στην Μπαρτσελόνα 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ένα ποσό που προφανώς η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να παραβλέψει! Οι Καταλανοί είναι – και πως να μην ήταν – θετικοί με αυτή τη πρόταση. Θέλουν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή τους και να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που θα δώσει μεγάλες ανάσες στα οικονομικά του συλλόγου. Θέλει όμως ο Ραφίνια να παίξει στη Saudi Pro League;

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»-ThemaSports
01/07 @ 22:01

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνέδεσε και πάλι με τον Ολυμπιακό Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»-ThemaSports
01/07 @ 21:04

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»

Ανακοίνωση με φόντο το μέλλον από την Τσέλσι, έκανε δικό της και επίσημα τον Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2030. Τρομερά ενθουσιασμένος ο «μικρός», όνειρο για αυτόν η Premier League!

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ