Πέφτει η αυλαία του Πρωταθλήματος 23/24!

Πέφτει η αυλαία του Πρωταθλήματος 23/24!

Πέφτει αυλαία του πρωταθλήματος Κύπρου 2023-24, αφού απέμειναν δύο παιχνίδια για τον Β' όμιλο.

Ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε πρωταθλητής για 29η φορά στην ιστορία και επέστρεψε στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, μετά από πέντε χρόνια.

Παράλληλα ΑΕΚ και Ομόνοια εξασφάλισαν ευρωπαικό εισιτήριο και απομένουν να δούμε ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο και που θα πάει το 4ο ευρωπαικό εισιτήριο.

Στον Β' όμιλο απέμειναν τα παιχνίδια Απόλλων – Οθέλλος (19:00) και Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΖ (17:00), τα οποία θα διεξαχθούν σήμερα.

Οι ομάδες που δεν τα κατάφερα και θα υποβιβαστούν στην Β' Κατηγορία είναι η Δόξα, η ΑΕΖ και ο Οθέλλος. Παράλληλα ΕΝΠ, Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου εξασφάλισαν την άνοδο τους στα σαλόνια.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΚΥΠΡΟΣ - Έφυγε από τη ζωή πρώην πρωταθλητής Bodybuilding: Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

ΚΥΠΡΟΣ - Έφυγε από τη ζωή πρώην πρωταθλητής Bodybuilding: Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Θλίψη και πόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκο Σταύρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 26/05/2026 από το Πέρα Χωριό – Νήσου, σε ηλικία 66 ετών.