Πέφτει αυλαία του πρωταθλήματος Κύπρου 2023-24, αφού απέμειναν δύο παιχνίδια για τον Β' όμιλο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε πρωταθλητής για 29η φορά στην ιστορία και επέστρεψε στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, μετά από πέντε χρόνια.
Παράλληλα ΑΕΚ και Ομόνοια εξασφάλισαν ευρωπαικό εισιτήριο και απομένουν να δούμε ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο και που θα πάει το 4ο ευρωπαικό εισιτήριο.
Στον Β' όμιλο απέμειναν τα παιχνίδια Απόλλων – Οθέλλος (19:00) και Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΖ (17:00), τα οποία θα διεξαχθούν σήμερα.
Οι ομάδες που δεν τα κατάφερα και θα υποβιβαστούν στην Β' Κατηγορία είναι η Δόξα, η ΑΕΖ και ο Οθέλλος. Παράλληλα ΕΝΠ, Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου εξασφάλισαν την άνοδο τους στα σαλόνια.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 14:23
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
30/05 @ 12:33
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
29/05 @ 15:38
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
28/05 @ 21:56
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
28/05 @ 20:57
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
28/05 @ 20:48
Εδώ και αρκετές μέρες η ιστοσελίδα μας, έδωσε πληροφορίες για πιθανή παραίτηση του Γιώργου Κούμα.
BEST OF THEMASPORTS