Η ομιλία του Χρήστου Πουλλαΐδη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Αν δεν συνεργαστούν εταιρεία και σωματείο τίποτα δεν μπορούμε να πετύχουμε. Ευχαριστώ την διοικούσα επιτροπή για την δουλειά που έκανε αυτές τις 10 μέρες. Πρέπει να στηρίξουμε αυτούς που θέλουν να αναλάβουν, πρώτος εγώ θα είμαι δίπλα τους.

Παρόλη την πικρία που νιώθω δεν είναι ώρα για πικρίες και πληγές του παρελθόντος, πρέπει να προχωρήσουμε και κανένας δεν είναι πάνω από την Ανόρθωση. Το μέγεθος αυτής της ομάδας είναι μεγάλο και πρέπει να αναλογιστούμε που θέλουμε να πάμε γιατί 12 χρόνια έδωσα τα πάντα. Έχω πικρία και κάποτε θα φανεί η αλήθεια... Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι με έβγαλαν άχρηστο. Πάντα όμως με τα λάθη μου έκανα τα πάντα για το καλό της  Ανόρθωσης.

Δεν θα ενδιαφερθώ ξανά με το κυπριακό ποδόσφαιρο ούτε να διοικήσω, δεν κάνω για αυτό. Αύριο θα καταθέσω ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια. Πρέπει να ενωθούμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε. Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα αν θέλουμε να πάμε στην επόμενη μέρα και ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Πρέπει να δούμε πρώτα ποιες είναι οι ανάγκες μας, όχι μόνο στα οικονομικά ζητήματα αλλά και σε δομές - ρόλους. Να καθορίσουμε τους στόχους μας, θέλουμε επιβίωση, σταθερότητα, επιτυχία και αναγνώριση. Οι Μαχητές εξέπληξαν με την κίνησή τους για την εξόφληση του γηπέδου. Πρώτος τους συγχαίρω εγώ»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ