Πόλυς Χαραλάμπους

Συναντήθηκαν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με τον Χρήστο Πουλλαϊδη, του ανέλυσαν το πλάνο για εφαρμογή μοντέλου πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της υπάρχουσας εταιρίας, δεσμεύτηκε να τους απαντήσει προσεχώς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως γράψαμε ξανά, οι άνθρωποι που διεξάγουν τις επαφές με πρώτιστο στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, μεταξύ άλλων προτείνουν την σύσταση μιας άλλης εταιρίας. Στην οποία δεν θα είναι κάποιος μεγαλομέτοχος (όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον Χρήστο Πουλλαϊδη), αλλά θα πάρουν μερίδια μετοχών περισσότεροι άνθρωποι.

Η κίνηση αυτή δεν θα αποσκοπεί μόνο στην εισροή «ζεστού» χρήματος για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις λόγω της «στάσης πληρωμών» των τελευταίων μηνών, αλλά θα μπουν λεφτά για να βγει ο προυπολογισμός της επόμενης σεζόν.

Επειδή με τα προβλεπόμενα έσοδα (τηλεοπτικό συμβόλαιο, κάρτες διαρκείας, εισπράξεις από αγώνες, χορηγοί και άλλα), θα είναι και πάλι ελλειμματικό το «μπάτζιετ», όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Να διευκρινίσουμε ότι στην κινητοποίηση για να μπει σε μια νέα εποχή η ποδοσφαιρική εταιρία, δεν λαμβάνουν μέρος μόνο επιχειρηματίες που έχουν έδρα την Λεμεσό. Έχουν εμπλακεί κι άλλοι επιφανείς Ανορθωσιάτες, των οποίων η βάση είναι σε άλλες περιοχής της ελεύθερης Κύπρου.

*Σήμερα στη συνέλευση του σωματείου, εκτός απρόοπτου, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου και τα μέλη του συνδυασμού του, λαμβάνουν ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη. Αν εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα στις διεργασίες για νέο μοντέλο διαχείρισης της ομάδας, το ΔΣ του σωματείου, δεν θα έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πουλλαΐδης / €8.200.000-ThemaSports
29/05 @ 11:15

Πουλλαΐδης / €8.200.000

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για τις οφειλές της Ανόρθωσης προς την οικογένεια του ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Ανοιχτή επιστολή Πουλλαΐδη: "Οδηγούμαστε στην καταστροφή - Χαρίζουμε οτιδήποτε εμφανίζεται στα βιβλία"!-ThemaSports
29/05 @ 10:38

Ανοιχτή επιστολή Πουλλαΐδη: "Οδηγούμαστε στην καταστροφή - Χαρίζουμε οτιδήποτε εμφανίζεται στα βιβλία"!

Επιστολή με ξεκάθαρο μήνυμα για την Ανόρθωση της επόμενης μέρας από τον Χρίστο Πουλλαΐδη

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ