Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας «στάθηκε» στη τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το δεύτερο γκρουπ του «μαραθωνίου», αλλά και για την αγωνιστική που «κλείνει» τους αγώνες για τη σεζόν 2023-2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρώτη τοποθέτηση: «Καλό μεσημέρι σε όλους. Με την Καρμιώτισσα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα έκανε μεστή εμφάνιση και δίκαια πήρε τον αγώνα. Η είδηση ήταν ότι ξεκινήσαμε με έξι Κύπριους ποδοσφαιριστές, ενώ στη συνέχεια είδαμε τα νέα παιδιά που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Κοντόπουλος και ο Μαυρουδής κατέγραψαν λεπτά συμμετοχής με καλή παρουσία. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε καλά την αγωνιστική περίοδο. Κάναμε αίτηση και έχει ήδη εγκριθεί για το τελευταίο αγώνα στο “Αμμόχωστος Επιστροφή” την Κυριακή στις 17:00 αντί στις 19:00. Αυτό το κάναμε για άλλους λόγους, όχι μόνο για αγωνιστικούς. Θα έχουμε την κλήρωση του λαχείου της Νέας Σαλαμίνας με δώρο ένα αυτοκίνητο, ενώ θα τιμήσουμε τον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Τάσο Κίσσα. Ο τερματοφύλακας κλείνει τον πενταετή κύκλο στη Νέα Σαλαμίνα και μεταφέροντας το παιχνίδι στις 17:00 δίνουμε τη δυνατότητα στους φιλάθλους να έρθουν, έτσι ώστε να τιμήσουν τον Τάσο και να τον ευχαριστήσουν για την παρουσία του. Θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν και για τελευταία φορά τη φετινή Νέα Σαλαμίνα. Μένουν δύο – τρεις προπονήσεις και μετά θα φύγουν οι παίκτες για διακοπές, μέχρι να επιστρέψουν για την προετοιμασία».

Για τη μείωση των διευκολύνσεων: «Να είμαστε δίκαιοι, δεν μπορούμε να ρίξουμε και αυτό το φταίξιμο στην Ομοσπονδία. Η Ομοσπονδία έχει άλλα ζητήματα που θα πρέπει να κοιτάξει, για παράδειγμα, είναι η διασφάλιση των Κύπριων παικτών στην πρώτη κατηγορία, αλλά και το πως διασφαλίζει τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις στη δεύτερη κατηγορία, όπου δίνονται ευκαιρία σε περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Αυτά έχει να τα επιληφθεί η Ομοσπονδία. Η Πολιτεία έκανε ένα καλό “βήμα” με τη μείωση της στρατιωτικής θητείας στους 14 μήνες, αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε και μεις, γιατί έχουμε στρατεύσιμους ποδοσφαιριστές, ένας από αυτούς είναι και ο Βίκτωρος. Κανείς δεν αποποιείται της υποχρέωσης για τη σκοπίά και γενικότερα. Η πραγματικότητα είναι ότι από τη στιγμή έχουμε στρατιωτικές υποχρεώσεις σε μία ημικατεχόμενη πατρίδα, έχουμε υποχρεώσεις και στην υπηρεσία, οι οποίες είναι απολύτως σεβαστές. Αυτό όμως με τις διευκολύνσεις για τέσσερις ή πέντε ώρες όπου οι αθλητές θα γυμναστούν και θα προπονηθούν δεν είναι σωστό. Όταν τους παρέχουμε διευκολύνσεις μόνο όταν ξεκινούν οι υποχρεώσεις, τουλάχιστον ένας χρόνος έχει χαθεί από έναν αθλητή. Αυτό που ζητούν οι αθλητές είναι δίκαιο, άλλωστε δεν γίνεται εις βάρος κάποιων άλλων ανθρώπων, αφού γνωρίζω ότι υπάρχει και ο λόχος αθλητών εάν τα θυμάμαι καλά. Από τη στιγμή που θα βγάζουν τις υπηρεσίες τους κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, θεωρώ ότι είναι ένα λανθασμένο «βήμα» της Πολιτείας απέναντι στους αθλητές ή στους επίδοξους επαγγελματίες αθλητές. Μας ενδιαφέρει και εμάς άμεσα, γιατί τιμούμε και μας τιμούν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Αν η Πολιτεία μας βάλει στο “τρυπάκι” να διαλέξουμε δύο – τρεις ποδοσφαιριστές με διευκολύνσεις μας δημιουργεί προβλήματα. Πως μετράς το ταλέντο στο τέλος της ημέρας; Ευελπιστώ ότι θα γίνουν δεύτερες σκέψεις».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

100άρι ο Μιγκελίτο!-ThemaSports
13/05 @ 16:14

100άρι ο Μιγκελίτο!

100 συμμετοχές με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, συμπλήρωσε ο Μιγκελίτο και οι "ερυθρόλευκοι" του παρέδωσαν αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 100.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ