Τι δήλωσε ο Φραν Ναβάρο στη Marca για τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χαρούμενος με την πορεία του Ολυμπιακού αλλά και το ρόλο του στην ομάδα δήλωσε ο Φραν Ναβάρο μιλώντας στη Marca. Εξέφρασε τη φιλοδοξία να κατακτήσει το Conference League και το πρωτάθλημα με τους «ερυθρόλευκους», ενώ εξήρε το έργο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το κλίμα στην ομάδα.
Αναλυτικά, ο Ισπανός φορ μίλησε για:
-το πώς πήγε στον Ολυμπιακό: «Όταν έφτασα στην Πορτογαλία το όνειρό μου ήταν να υπογράψω στην Πόρτο και να γίνω ο σέντερ φορ της. Η επιλογή του Ολυμπιακού προέκυψε ξαφνικά κι έπρεπε προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα
-την αλλαγή που έφερε ο Μεντιλίμπαρ: «Το στιλ του μου ταιριάζει καλά. Μου αρέσει να πιέζω, να πηγαίνω δυνατά στην μπάλα… Με τον Καρβαλιάλ, τον οποίο διαδέχθηκε ο Μεντιλίμπαρ, το προσπαθήσαμε, αλλά με το νέο προπονητή έχουμε δέσει πολύ περισσότερο
-τη μάχη του πρωταθλήματος: ««Αν κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που έχουμε απέναντι στις τρεις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο».
-το ρόλο του στην ομάδα: «Προσπαθώ να βοηθήσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη, να πάμε τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εμείς οι επιθετικοί δεν μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε ματς, αλλά αν οι προπονητές σου δίνουν αυτοπεποίθηση, όπως στη Ζιλ Βισέντε, στην Πόρτο και τώρα στον Ολυμπιακό είσαι πιο χαλαρός και τα γκολ έρχονται πιο εύκολα».
-την προσαρμογή του: «Ο Ιμπόρα, ο Κίνι, ο Μεντιλίμπαρ… με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Υπάρχουν επίσης πολλοί Πορτογάλοι στα αποδυτήρια. Είμαστε μία οικογένεια και περνάμε καλά. Τα αποτελέσματα το δείχνουν».
Νέο δημοσίευμα από Ελλάδα, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα gazzetta.gr, το πάει ένα βήμα... παραπέρα για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Ελλαδίτη εξτρέμ, Τάσο Χατζηγιοβάνη, τονίζοντας πως έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους «πράσινους» και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 09:10
Τη φανέλα της Κηφισιάς θα φορά και τη νέα σεζόν ο Λούκας Βιγιαφάνες.
01/07 @ 08:39
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έφερε στο φως η «Δίκη στο Σκάι», για το δίκτυο εγκληματικής οργάνωσης παράνομου στοιχηματισμού
30/06 @ 22:52
Γνωστή έγινε η αρχηγική τετράδα του Παναθηναϊκού, ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ίνγκασον και Τζούρισιτς οι δύο νέες προσθήκες.
30/06 @ 18:51
Η Ρίβερ Πλέιτ παρακολουθεί την περίπτωση του Φρανσίσκο Ορτέγκα, με τον Ολυμπιακό να φέρεται πως έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.
30/06 @ 18:27
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Κηφισιά, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο.
30/06 @ 15:55
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα εκτός έδρας φανέλα για το 2025/26, με λευκή ρετρό σχεδίαση, πράσινες λεπτομέρειες και ένα ξεχωριστό video.
BEST OF THEMASPORTS