Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το κρίσιμο παιχνίδι, ανάμεσα σε Ουντινέζε και Νάπολι στο «Φρίουλι», για την 35η αγωνιστική της Serie A.
Οι Ναπολιτάνοι, με αυτό το αποτέλεσμα, ενδέχεται να μείνουν στην 9η θέση, πίσω από τη Φιορεντίνα, ενώ η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο παραμένει στην 18η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο βαθμούς πίσω από τη 17η Έμπολι.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε με ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές, με τη Νάπολι να είναι εμφανώς επηρεασμένη από τις απουσίες των Ζιελίνσκι και Κβαρατσκέλια.
Οι «Παρτενοπέι», όμως, μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, και αφού προειδοποίησαν με τον Καγιούστε στο 47΄, άνοιξαν το σκορ με τον… συνήθη ύποπτο, Βίκτορ Όσιμεν, στο 51΄.
Ο Νιγηριανός «ξαναχτύπησε» στο 80ο λεπτό, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Και εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να έχει «σβήσει», ήρθες ο Σαξές στο 92ο λεπτό να ισοφαρίσει σε 1-1 και να «σοκάρει» τη Νάπολι, χαρίζοντας στην Ουντινέζε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.
www.bnsports.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS