Ολόκληρο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Αμρ Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Tον περασμένο Ιανουάριο, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του από τη στιγμή που ο Γιαλολίντιν Μασαρίποφ δεν δικαίωσε το σχετικά «βαρύ» βιογραφικό του, έχοντας μεταξύ άλλων υπάρξει και συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο Πανσερραϊκός πήρε το… ρίσκο και στράφηκε στον Αμρ Ουάρντα!

Με τη σύμφωνη γνώμη του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής του με τον Αιγύπτιο στον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21, βρήκε το… κουμπί του ποδοσφαιριστή, αλλά και την εκπόνηση ενός… σχεδίου για να παραμείνει ο Ουάρντα προσηλωμένος στα αγωνιστικά του καθήκοντα, το οποίο τελικά… λειτούργησε, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δικαίωσε τόσο τον Ουρουγουανό όσο και τον Πανσερραϊκό!

Εκτός γηπέδου, ο Ουάρντα απέφυγε τις… τρέλες και αποτέλεσε θετικό στοιχείο εντός των «ερυθρόλευκων» αποδυτηρίων και άκρως θετικός στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκε, καταγράφοντας τελικά 5 γκολ και 4 ασίστ σε 20 εμφανίσεις. Καθόλου άσχημα…

Πως όμως φτάσαμε στο «διαζύγιο»;

Το γεγονός ωστόσο πως ο Ουάρντα έμεινε μακριά από… μπελάδες κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πανσερραϊκό, δεν σημαίνει πως τον εγκατάλειψαν με μιας όλες οι πρόσφατες… περιπέτειές του!

Συγκεκριμένα, μετά από πρόσφατη απόφαση της FIFA, ο Αιγύπτιος καλείται να καταβάλλει στην κυπριακή Δόξα Κατωκοπιάς το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση, εξαιτίας του ότι δεν τήρησε τη συμφωνία που έκανε μαζί της τον περασμένο Αύγουστο, επικαλούμενος… ψυχολογικά προβλήματα.

Επιπλέον, οι Σερραίοι είχαν «ενοχλήσεις» και από την αιγυπτιακή Φάρκο, οι άνθρωποι της οποίας ισχυρίζονταν πως ο Ουάρντα τους οφείλει χρήματα που πήρε ως προκαταβολή και δεν τα επέστρεψε.

Ωστόσο, έχοντας εκτιμήσει τόσο την ποδοσφαιρική αξία του Ουάρντα όσο και καλή στάση που έδειξε στους τέσσερις μήνες που ήταν κάτοικος Σερρών, οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού του προτείνουν το εξής: Να αναλάβουν να πληρώσουν σε Δόξα Κατωκοπιάς και Φάρκο τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν και ο Ουάρντα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό, με ικανοποιητικές απολαβές μεν αλλά όχι αυτές που ιδανικά θα ήθελε ο Αιγύπτιος δε.

Η απάντηση του Ουάρντα ωστόσο ήταν αρνητική και έτσι ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/4) την πρόωρη όσο και κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ο Αμρ Ουάρντα φρόντισε να ευχαριστήσει δημόσια τον Πάμπλο Γκαρσία, γράφοντας χαρακτηριστικά στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram: ««Σε ευχαριστώ για όλα μεγάλε Πάμπλο, που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία».

Την ίδια στιγμή, ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται να βρίσκεται σε περίοπτη θέση της λίστας του Ατρόμητου με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Σάσα Ίλιτς, γεγονός που κάθε άλλο παρά απίθανο κάνει το ενδεχόμενο… επανένωσης Γκαρσία με Ουάρντα στον σύλλογο του Περιστερίου, με τη φανέλα του οποίου ο Αιγύπτιος έκανε… παπάδες τη σεζόν 2017-18 (28 εμφανίσεις, 11 γκολ, 7 ασίστ).

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!-ThemaSports
19/05 @ 01:00

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!

Ο Ολυμπιακός, με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάλεσε στον τελικό του Conference League και τον μικρό Γιαννάκη, το παιδί που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και είχε μια υπέροχη στιγμή με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στην Τούμπα!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Μέσα Ιμπόρα και Γιόβετιτς!-ThemaSports
18/05 @ 22:37

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Μέσα Ιμπόρα και Γιόβετιτς!

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19/05, 20:00), με τους Ιμπόρα και Γιόβετιτς να επιστρέφουν για τους Πειραιώτες.

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!-ThemaSports
18/05 @ 21:00

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!

Τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν του. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση ενόψει του κρίσιμου «τελικού» με τον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά χαρτιά!

Μορόν: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας - Στοχεύουμε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»-ThemaSports
18/05 @ 21:38

Μορόν: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας - Στοχεύουμε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Λορέν Μορόν μίλησε για το παιχνίδι του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, επισημαίνοντας παράλληλα πως θέλουν να πάρουν τη νίκη μπροστά στους φιλάθλους τους.

Αλμέιδα: «Είμαι ευγνώμων στον Μελισσανίδη και τον κόσμο της ΑΕΚ»-ThemaSports
18/05 @ 21:19

Αλμέιδα: «Είμαι ευγνώμων στον Μελισσανίδη και τον κόσμο της ΑΕΚ»

Στο μήνυμα του Μελισσανίδη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στην COSMOTE ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα που μίλησε για το ματς με την Λαμία, αλλά και την μάχη τίτλου με τον ΠΑΟΚ

Super 3: «Καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό»-ThemaSports
18/05 @ 17:35

Super 3: «Καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό»

Οι οργανωμένοι του Άρη έβγαλαν ανακοίνωση όπου ζήτησαν προσοχή από τον κόσμο της ομάδας, καθώς και από τους παίκτες το 2/2 στα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ